Hororová adventura Scratches hotova
zdroj: tisková zpráva

Hororová adventura Scratches hotova

22. 2. 2006 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Hororová point&click adventura vývojářského studia Nucleosys - Scratches - je hotova a v prodeji by měla být už dříve slíbeného 1.

Scratches zdroj: tisková zpráva března (v USA). Oznámila to včera vydavatelská společnost Got Game Entertainment. Scratches vás vsadí do role slavného spisovatele hororů, Michaela Arthatea, který přijíždí do svého nového a od civilizace poměrně odlehlého sídla viktoriánského stylu kdesi na okraji malého anglického trhového městečka. Tomu místu se říká Blackwood Manor a nedlouho po příjezdu zjistíte, že je to dům s ohromnou tíhou minulosti, která se má ale tendence drát napovrch. Ocitnete se izolováni v sídle, jehož stěny se s vámi chtějí podělit o děsivé tajemství. A vám nezbude, než jim naslouchat a snažit se všemu přijít na kloub.

Tato hra slibuje strhující příběh a napínavou, gotickou atmosféru. Nabídne vám pečlivou kombinaci hádanek založených na inventáři a deduktivních hlavolamů. Herní styl tvůrci považují za nelineární, grafiku za detailní. Hlavními dabérskými hvězdami jsou Jonathan Bakes (Dark Fall I a II) a John Bell (Sherlock Holmes z Mystery of the Mummy).

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články