Deus Ex: Mankind Divided představil s datem vydání i speciální program předobjednávek
zdroj: Foto: Square Enix

Deus Ex: Mankind Divided představil s datem vydání i speciální program předobjednávek

31. 8. 2015 17:26 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nejprve to důležité. Další díl kultovní kyberpunkové série Deus Ex: Mankind Divided vyjde 23. února na PC, PS4 a Xbox One. Když si k tomu přidám, že v únoru vyjde i XCOM 2, rázem se z tohoto měsíce stávají druhé Vánoce. Druhá novinka, která se týká Mankind Divided je speciální program na předobjednávky, který spojuje prvky známé z crowdfundingu a možnost si nakombinovat, jak bude bonus z předobjednávku vypadat.

Celkem bude pět úrovní, které se budou postupně odemykat podle toho, kolik hráčů si titul předplatí. V první úrovni si budete moci vybrat z trojice startovních balíčků. Ty se budou lišit vybavením, které dostane Adam do začátku. Na druhé úrovni se odemkne nabídka skládající se z artbooku a soundtracku.

Na třetí úrovni dostanete předobjednávkovou misi Desperate Measures, která se odehrává na Ruzicka Train Station. A ano, také nás zajímá, který Růžička to bude. Čtvrtá úroveň nabídne buď komiksovou knihu a nebo novelu, která sleduje další osudy některých postav z Human Revolution. A pátá, největší úroveň odemkne hru o čtyři dny dříve, tedy 19. února.

Celý seznam odměn a vysvětlení pravidel najdete na stránkách věnujících se předobjednávce. Jinak je tato akce chytrým nápadem, jak udělat své hře reklamu a přimět hráče k jejímu virálnímu šíření. Nicméně nápad s volitelnými bonusy není vůbec špatný. Pokud víte, že si hru koupíte a tušíte, jak asi budete chtít hrát, můžete si tak zvolit už v základu výbavu, která vašemu stylu bude nejvíce odpovídat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články