Co nabídne Diablo III sběratelská edice
zdroj: tisková zpráva

Co nabídne Diablo III sběratelská edice

22. 10. 2011 18:20 | Téma | autor: Petr Poláček |

Přestože zatím není jasné, kdy Diablo III vyjde, řada z vás už asi rozbila prasátko s výhledem na koupi sběratelské edice, představené na BlizzConu. Zatím není jasné, kolik bude stát, ale rozhodně to nebude málo. V andělsky bílé krabici, která se staví do kontrastu s pekelným obsahem hry samotné, totiž vedle hry najdete i slušnou zásobu doplňkového materiálu včetně artbooku, behind the scenes DVD/Blu-raye, soundtracku, Diablo II a in-game obsahu. Pojďme se na něj podívat zblízka.

Samotná hra na DVD pro PC i MAC v andělsky bílé krabici.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
4GB flashka ve tvaru soulstone i s vlastním držákem ve tvaru lebky Diabla. Podstatné však je, že na flashce najdete plné verze Diablo II a datadisku Lord of Destruction.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
In-game předměty zahrnují vizuální ozdoby do Diablo III (andělská křídla, barva na brnění apod.), šamanského peta do WoW a tři StarCraft II Battle.net portréty.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Behind the Scenes DVD/Blu-ray nabídne více než hodinu rozhovorů s grafiky, programátory, designéry, muzikanty i animátory, abyste měli přehled o tom, jak obtížný či jednoduchý byl celý vývojový proces Diablo III.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Artbook obsahuje 208 stránek grafického materiálu z průběhu tvorby včetně finálních 3D modelů i základních konceptů.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva CéDéčko s Diablo III soundtrackem vám umožní myslet na hru, i když ji nebudete hrát.

Nejnovější články