Bethesda odstranila Fallout 3 The Pitt
zdroj: tisková zpráva

Bethesda odstranila Fallout 3 The Pitt

25. 3. 2009 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Lokace plné otazníků, chybějících textur a bugů vyústily ještě ve větší skandál než minule.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Fanoušky natěšené na druhý stažitelný přídavek The Pitt do postapokalyptického RPGčka Fallout 3 (9/10, recenze) čekalo po jeho včerejším vydání nemilé překvapení. Po zaplacení běžné ceny, tedy 800 MP, se soubor o velikosti 336MB klasicky stáhl, správně nainstaloval - jenže jak se záhy ukázalo, k finální a funkční verzi měl pořádně daleko.

Hráči si začali okamžitě stěžovat na chybějící textury, přeskakující grafické objekty, "duhový" efekt v širším barevném spektru, nedodělané části postav, chybějící modely a další. Zdaleka nejvýraznější pak byl jinak vcelku veselý nález: nad celým prostorem totiž poletovaly obrovské červené vykřičníky.

Že takhle nějak hry vypadají v alfaverzích a v editorech si zřejmě každý dokáže představit. Ale že by Bethesda vážně uvolnila takto nedodělanou verzi hry - tím spíš, že už má za sebou první přídavek Operation Anchorage (6/10, recenze), který se také neobešel bez problémového startu - to si asi představil málokdo.

Zástupci firmy prvních pár hodin ujišťovali hráče, že pracují na rychlém patchi, jenže brzy přišli na to, že celý problém je ve skutečnosti asi mnohem obsáhlejší. V podvečerních hodinách pak Microsoft s omluvou všem hráčům a slibem brzké updatované verze celý datadisk kompletně stáhnul z Xbox Live. Nedojde-li k rychlé nápravě, někdo tu má zaděláno na pořádnou ostudu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Trailer z Fallout 3 datadisku The Pitt  [14.3.2009 13:13 - jd]
Patch pro Fallout 3 vylepšuje grafiku na X360  [6.3.2009 13:13 - chewiedc]
Druhý datadisk pro Fallout 3: The Pitt  [21.2.2009 19:19 - jd]
Problémový start Fallout 3 Operation Anchorage  [28.1.2009 10:10 - levis]
zdroj: VE3D, diskusní fóra, Bethesda a další

Nejnovější články