Problémový start Fallout 3 Operation Anchorage
zdroj: tisková zpráva

Problémový start Fallout 3 Operation Anchorage

28. 1. 2009 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Sotva se stihl odpoutat od země a už má problémy, stejně jako celá služba Games for Windows.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Bethesda sotva stihla vydat první ze tří stažitelných přídavků do Fallout 3 (9/10, recenze) s podtitulem Operation Anchorage a ustát vlnu kritiky ze strany majitelů PlayStation 3, kterým se narozdíl od hráčů z ostatních platforem nedostalo rozšíření původní hry o možnost pokračovat i po skončení hlavní příběhové linky, a už jsou tu další problémy.

Vypadá to totiž, že včera uvolněná PC verze přídavku (za 800 MP) s sebou nese regionální omezení a již se ozvala řada hráčů z Austrálie, Nového Zélandu, Holandska a dokonce i Japonska a Portugalska, kterým se hra odmítá stáhnout. A jako by to nestačilo, instalátor se navíc řídí ne jazykovou verzí vaší instalace Falloutu 3, nýbrž zemí, na níž máte zaregistrován svůj účet na Games for Windows Live.

Čili pak může dojít k situaci, kdy např. hráči žijící ve Francii s kopií anglickou (ve snaze vyhnout se lokalizaci) dostanou přídavek nainstalovaný ve francouzštině - bez možnosti změny jazyka. A jen tak na okraj: zde je jedno opravdu nepříjemné dobrodružství s opakovanými pokusy o instalaci hry.

zdroj: Archiv


Fallout 3: Operation Anchorage - launch trailer

Druhá část článku souvisí s tím, co se v poslední době děje okolo samotné služby Games for Windows Live. Plánovaná restrukturalizace Microsoftu, při níž má o práci přijít až pět tisíc lidí, s sebou totiž včera smetla také generálního manažera celého GfW Live, totiž Chrise Earlyho. A náhrada na sebe nenechala dlouho čekat: na Earlyho místo byl v nočních hodinách okamžitě přiřazen Ron Pessner (ze zábavní divize firmy) spolu s Davem Luehmannem z Microsoft Games Studios.
zdroj: YouGamers, RPS & další

levis

Nejnovější články