Beta Uncharted 3 hlásí ztráty dat
zdroj: tisková zpráva

Beta Uncharted 3 hlásí ztráty dat

13. 7. 2011 10:45 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Včera se objevily první zprávy, že se hráči participující na betě multiplayeru Uncharted 3...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Včera se objevily první zprávy, že se hráči participující na betě multiplayeru Uncharted 3 znovu ocitli na prvním levelu, bez odemčených bonusů apod. Dnes Naughty Dog vydali nepříjemnou zprávu o tom, že jejich vydobyté zkušenosti (ty s nápisem XP, ne ty reálné) jsou definitivně v trapu. Celá záležitost má dvě roviny, dobrou a špatnou. Ta dobrá je, že Naughty Dog má uložené záznamy o tom, jak daleko jste se dostali.

Ta špatná ale je, že nedokáží obnovit vaši úroveň, takže nebudete vědět, jak moc jste se přiblížili jednomu z bodů, za něž si odnesete v plné hře nějaké bonusové materiály. Je to nepříjemné, o tom není třeba diskutovat, ale přiznejme si – proto je to Beta, aby se vychytaly podobné problémy a nestrašily nás poté v plné hře. Ostatně, potvrzují to i oficiální slova znící z Naughty Dogu.

„Pro hráče, kteří byli postiženi touto chybou – víme, že ztráta vašeho postupu a nemožnost vidět, zda jste dosáhli mety pro bonus, je extrémně frustrující. Doufáme, že vás uspokojí alespoň fakt, že vaše těžce vydobyté mety nejsou ztraceny … vše co děláte nám pomáhá odladit prodejní verzi Uncharted 3, která vyjde v listopadu. Stejně, nalézání těchto chyb včas je důvod, proč je tu Beta“.

Škoda, že si to neuvědomují všichni hráči a už se objevilo několik rozhořčených jedinců, kteří na Naughty Dog nadávají, jako kdyby přišli o data z plné hry, kterou si zaplatili.

Nejnovější články