S Xenusem (Boiling Point) do Kolumbie
zdroj: tisková zpráva

S Xenusem (Boiling Point) do Kolumbie

5. 10. 2002 22:00 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Kevin Mayers, bývalý příslušník cizineckých legií, člověk kypící zdravím, silou i humorným smýšlením, zažije ještě hodně krušné chvíle, když se vydá pátrat po své milované sestře Margaret, zarputilé novinářce, o níž již deset dní nepřišla do redakce žádná zpráva.

Kdyby se ztratila kdekoliv jinde, ale přeci jen Kolumbie není zrovna bezpečným místem pro takové děvče... Desítky až stovky lidí zde ročně umírají jen tak, při přestřelkách místních drogových gangů, další beze stopy mizí a naděje na jejich nalezení jsou minimální. Kevin Mayers v tom však nebude sám. Bude mít podporu hráče, který se sním do takového nebezpečného dobrodružství odhodlá vydat. Asi jste již poznali, že řeč je o hře Xenus. A co vás ve ní může čekat, zkuste vytušit z naší galerie, kam dnes přibylo pár nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Protože si pro vás tvůrci Xenus - Deep Shadows - připravili mapu o rozloze 650 km2, určitě si místo pobíhání po vlastních, resp. Kevinových nohách, rádi vyzkoušíte i nějaké to vozítko, kterých hra nabízí více než deset typů (od osobáků, před autobusy, tanky, helikoptéry, až po motorové čluny). Chybět nebude ani multiplayer s kooperativními i dalšími módy. Při své pátrací akci se podíváte na mnoho zajímavých míst, včetně indiánských vesnic nebo starověkých trosek. Toho všeho se možná dočkáte už v prvním kvartálu příštího roku, přičemž distributorem se stal ruský Russobit-M. Zanedlouho si budete moci na Tiscali přečíst interview, které nám poskytl Alexander Khrutsky, jehož doménou jsou dialogy a scénář projektu.
zdroj: OWNT, PR

korgull

Nejnovější články