Zamávejte s nepřítelem v Bionic Commando
zdroj: tisková zpráva

Zamávejte s nepřítelem v Bionic Commando

14. 12. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V čem je houpání se na laně bionické ruky lepší než Spider-Man? NOVÉ OBRÁZKY

Trojicí nových obrázků a minutovým trailerem se připomíná návrat stařičké klasiky Bionic Commando, která je v současnosti zhruba z půlky hotová a vyjde příští rok pro PC, X360 a PS3.

Hlavním lákadlem hry je organická ruka hrdiny Nathana Spencera, který se s ní může nejen houpat obratněji než Spiderman, ale také házet předměty po protivnících nebo dokonce chytit samotného nepřítele a kamsi s ním mrsknout. Ovládání se vám dostane rychle pod kůži díky šikovnému automatickému zaměřování, takže budete mít dost času se pořádně rozmáchnout nebo kolem sebe rukou mávat jako lasem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud jste se někdy chtěli houpat na laně jako Spider-Man a herní adaptace filmu vás neuspokojily, bude pro vás Bionic Commando to pravé: vzhledem k rozloze jednotlivých levelů nebude připadat v úvahu, abyste se pohybovali jenom pěšky. A nemusíte se bát ani jednobarevné monotónnosti: dle redaktorů Kotaku září herní město více barvami, než jen hnědou z obrázků, takže rozhodně rychle neomrzí.

zdroj: Archiv


Bionic Commando Smash&Throw trailer - stažitelná verze (19 MB, HD)

Nový rozhovor s producentem Benem Juddem v angličtině je spíš osobně laděný, proto vám doporučujeme raději naše dřívější zpravodajství: článek o příběhu, plnohodnotný trailer nebo říjnové odhalení.
zdroj: Kotaku, Destructoid, Eurogamer, Gamevideos

levis

Nejnovější články