První trailer z remaku Bionic Commando
zdroj: tisková zpráva

První trailer z remaku Bionic Commando

17. 10. 2007 20:20 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Dvě a půl minuty dlouhá ukázka městského prostředí i houpání se v duchu Spider-Mana. + HD VERZE

Po včerejším čerstvě ranním odhalení third-person akce Bionic Commando od Capcomu vám dnes můžeme nabídnout i dvě a půl minuty dlouhý trailer, byť prozatím jen v nízkém rozlišení (HD verzi přinese zřejme až GameSpot v rámci jejich celotýdenní kampaně). Pokud jste před bezmála dvaceti lety náhodou hráli původní 8-bitovou hru na NES, možná vás dokonce rozechvěje, až původní hudební motiv uslyšíte zahraný celým orchestrem..

zdroj: Archiv


Bionic Commando trailer - stažitelná verze (100 MB, HD)

Autoři také mezitím spustili oficiální web s několika dalšími obrázky, které jsme pro vaše pohodlí umístili k nám do galerie. Doplňující informace z tiskové zprávy/druhého Gamespot videa:
  • Hl. hrdinu Nathana Spencera namluví Mike Patton, kdysi zpěvák Faith No More
  • Dějištěm hry fiktivní Ascension City s vysokými budovami, nepoužívanými dálnicemi/tratěmi nebo hlubokými kaňony.
  • Každou částí města lze projít několika trasami díky hrdinově schopnosti přehupovat se jako Spider-Man, lézt po zdech aj.
  • Nathanovy dredy na hlavě nejsou jen estetickou záležitostí, dle producentaa Judda totiž proti větru ukáží směr, kterým se hrdina zhoupne.
  • Bionická ruka sama zaměří protivníka, a to i budete-li právě uprostřed skoku nebo ocitnete-li se vzhůru nohama.
Bionic Commando vyjde příští rok pro PC, X360 a PS3. Mimochodem, Capcom měl v rukávu podstatně víc trumfů, než se čekalo, a odpočítávání se Zeměkoulí se nevztahovalo k Bionic Commando, nýbrž před okamžikem oznámené sci-fi akční adventuře Dark Void (více v našich krátkých zprávách).

Update (18.10.): Stream nahrazen kvalitnější HD verzí (nyní i ke stažení) a do galerie přidána dvojice nových obrázků z GameSpotu, kde můžete vidět také video retrospektivu BC her z předešlých let.
zdroj: PR, GameSpot, homepage

levis

Nejnovější články