Začaly přípravy na olympiádu Vancouver 2010
zdroj: tisková zpráva

Začaly přípravy na olympiádu Vancouver 2010

12. 3. 2009 7:07 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Další licencovaná hra, tentokrát s inovativním sportováním v pohledu z vlastních očí. + TRAILER

Jaká olympiáda zase, vždyť tu minulou letní jsme dohráli relativně nedávno a teď se přece píše lichý rok, chcete možná namítnout. SEGA se ale rozhodla oznámit hru k dalšímu sportovnímu svátku již teď, přestože se zimní olympiáda 2010 v kanadském Vanouveru koná až za 11 měsíců. Vývojářem tohoto opět oficiálně licencovaného titulu zůstane tradičně firma Eurocom, která však chce po Bejing 2008, Torino 2006 či Athens 2004 nastavit nový standard pro zpracování olympijských her. Budete je moci prožít v novém módu Challenge, který prý vtáhne do závodění jako nic v minulosti, a také v inovativním pohledu z vlastních očí (více o obou těchto hlavních vlastnostech se zatím neví).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vše má jít ruku v ruce se slibovanou grafikou ve vysokém rozlišení (čti: nejspíš nativní podporou 1080p). Ostatně, podívejte se sami na "work-in-progress" obrázky či níže přiložený trailer, který při skocích na lyžích zaručuje, že nepůjde o akci pro slabší povahy, zvlášť díky enormní nájezdové rychlosti sta kilometrů v hodině:

zdroj: Archiv


Vancouver 2010 - debutový trailer

Vedle toho jsou slíbeni přepracovaný multiplayer a úplně nová ovládací schémata, která byla problémem zejména v PC verzi Beijngu (viz návod). Nakolik se Vancouver 2010 bude ve skutečnosti lišit od předchůdců, je zatím ve hvězdách, útěchou budiž, že vývojáři na něm tvrdě pracují již dnes, což značí, že by mohlo jít o něco víc než jen aktualizaci pár let starého kódu a ostřejší textury. Co myslíte?

Vancouver 2010 vydá Sega v zimě příštího roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více již brzy na homepage. Závěrem ještě připomeňme, že pro Wii se chystá odlišná olympijská hra Mario & Sonic at the Olympic Games, nástupce komerčně velmi úspěšné Wii hry k Pekingu.
zdroj: PR, GamesRadar, Gamefront

redakce

Nejnovější články