World Sports Cars info
zdroj: tisková zpráva

World Sports Cars info

16. 11. 2000 11:40 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokud se nějakého pravověrného fanouška okruhových simulátoru zeptáte, na kterou hru se nejvíce těší, asi vám hodně z nich odpoví - na World Sports Cars .

Tenhle simulátor vozů GT vyvíjený firmou West Racing totiž bude vynikat v několika směrech. To, co vás upoutá na první pohled, bude naprosto dokonalá grafika. To, co vás potěší na pohled druhý, bude maximálně realistické ztvárnění jízdy. Na tom si autoři dávají mimořádně záležet a nevěřili byste, kolik věcí bude mít vliv jízdní vlastnosti. Navíc je jasné, že vše si budete moci sami nastavit ve věrně namodelovanám depu. Pokud hře nebude chybět ani skvělá hratelnost, pak máme horkého adepta na nejlepší závodní simulátor pro příští rok, protože hry se dočkáme asi někdy na jaře.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

My jsme dnes pro vás ze hry připravili novou sadu screenshotů, zatímco na SimRacing se objevily dva nové (a opět skvělé!) movies. Jeden z nich zachycuje v několika vteřinách žlutý Lotus na dráze a druhý v celé minutě speciál Panoz na okruhu Monza. Vznikla už i první page - WSC Central - věnovaná této hře. Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články