Výpomoc od kumpánů v Godfather II
zdroj: tisková zpráva

Výpomoc od kumpánů v Godfather II

18. 8. 2008 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Chlapík vycvičený pro kontaktní boj odrovná stráže, inženýr odpojí elektřinu a loupež může nerušeně začít. + DALŚÍCH 7 OBRÁZKŮ

U častých půtek v Godfather II můžete čekat podporu až tří různých specialistů (jako je inženýr, expert na demolice, apod.), co vám kryjí záda, přičemž úroveň jejich dovedností se postupně zlepšuje. Svou roli sehraje i osobnost toho kterého specialisty, resp. jeho předcházející životní peripetie. Pokud si najmete chasníka s čistým trestním rejstříkem, můžete čekat, že se vám vrátí i tehdy, kdy akce díky zásahu chlupatých selže a vaši lidé se dostanou za mříže.

V rámci bojování s nepřátelskými elementy se nadějete i alternativních postupů a cest. Kupř. za pomoci chlapíka specializujícího se na kontaktní boj tiše a rychle umlčíte nic netušící stráž, inženýr posléze odpojí elektřinu a telefon a pak může následovat brutální invaze do objektu bez možnosti obránců přivolat si posily. Pokud se vám to nepovede, využijete buď manuální střelbu nebo střelbu skrzevá automatické zacilování hrozeb, s krytím za rozličnými objekty. Na základě výrobního materiálu ale půjdou zničit. Zbraňový arzenál má být hodně bohatý, díky čemuž se rozrůstají varianty, kterak nepřítele definitivně sprovodit ze světa. Povely jinak můžete přikázat parťákovi, aby zlikvidoval vámi vybraný cíl.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Každá akce má mít nějaký důsledek a to pro všechny ve hře zúčastněné strany! Je důležité připomenout, že se počítá i s možností uzavírat výhodná spojenectví, ale kdo ví, jestli do téhle kategorie budou patřit i policejní složky. Komplexnost zdejšího hraní podtrhuje info o neustále se měnícím stavu věcí, na což je třeba promptně reagovat. Zkrátka pravidelně budete před nějakými klíčovými rozhodnutími, jako je stažení skupiny střelců a posílení jiného oddílu, který se právě potýká s těžkostmi.

Tvůrci ovšem připomínají, že Godfather II bude z nějakých 75-80% akcí a zbytkem strategií, takže by navzdory vyřčenému mělo stále jít o dostatečně dynamickou podívanou, v níž se angažuje řada původních hereckých představitelů Kmotra. Už v této fázi, v pre-alpha verzi, prý hra vzbuzuje velký optimismus a lze se důvodně domnívat, že se na nás chystá hit, který by světlo herního světa měl spatřit v únoru příštího roku. Držme tedy EA nejeden palec, protože upřímně řečeno, klasický GTA koncept už se asi nejenom mě začíná trochu zajídat. Více na homepage a v předešlém zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Sterilní Godfather II v traileru  [16.8.2008 15:15 - jd]
Další podrobnosti o Godfather II  [15.8.2008 18:18 - mart]
Godfather II oficiálně  [8.8.2008 14:14 - levis]
Detaily o Godfather II  [7.8.2008 20:20 - levis]
Godfather II - první info  [18.6.2008 07:07 - jd]
zdroj: Shacknews, IGN, homepage

mart

Nejnovější články