Další podrobnosti o Godfather II
zdroj: tisková zpráva

Další podrobnosti o Godfather II

15. 8. 2008 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přiblížena strategická vložka na způsob Risku a co budete mít ze zabírání území. + PRVNÍ OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V případě zde anoncovaného pokračování herního Godfathera nepůjde o další zbytečné kopírování stříbrného plátna, jakkoliv se i tady dočkáte některých známých událostí z inkriminovaného filmového snímku. Hra však půjde vlastní, nelineární cestou, ve které budete moci plně kontrolovat osud rodiny, resp. klanu Corleonů, jak už naznačil dřívější článek.

Silná strategická vložka do jisté míry evokuje Risk, přičemž boj jednotlivých mafiánských frakcí o území a moc se nevymezuje jenom na vaše vlastní aktivity, jednotlivé rodiny budou bojovat také mezi sebou navzájem. Aktuální stav téhle "války" bude přitom možné kdykoliv konzultovat se strategickou 3D mapou, poskytující vděčnou nápovědu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zisk dalšího území bude zpravidla podmíněn likvidací konkurenčních mužů. Nejenom v tomhle loučení s přebývajícími polygony se pak má osobně angažovat vaše maličkost jménem Dominic, okolo níž se vše podstatné točí. S přibývajícími hodinami a úspěchy se tak zejména díky jeho (vašim) snahám otevřou další herní možnosti, jako je obchod s drogami, herny, apod. Kýžený profit z těchto nejenom, že navýší kapitál vaší rodiny nutný pro další expanzi, ale také zpřístupní zajímavé bonusy. Kupř. zabráním továrny se zbraněmi se vašim lidem navýší počet nábojů v zásobních zbraní.

Pozornost zaslouží důležité rozdělování jednotlivých mužů do týmů, nezbytná je totiž ochrana zabraných území. Počet těchto složek bude odvislý od klíčového povědomí, kolika lidmi pro případný atak disponuje vaše nejbližší konkurence. Tu přitom bude možné zcela vymazat z mapy, tedy alespoň v případě vašich vlastních snah - AI v bojích mezi sebou s takhle razantním řešením údajně nepočítá. Mimochodem, bude zajímavé sledovat, kam v tomto ohledu zajde ohlášený online multiplayer.

Godfather II vyjde v únoru 2009 pro PC, PS3 a X360 - více v předešlém zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Godfather II oficiálně  [8.8.2008 14:14 - levis]
Detaily o Godfather II  [7.8.2008 20:20 - levis]
Godfather II - první info  [18.6.2008 07:07 - jd]
zdroj: IGN, Shacknews

mart

Nejnovější články