Výlet za červy ve Star Wars The Old Republic
zdroj: tisková zpráva

Výlet za červy ve Star Wars The Old Republic

3. 12. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Temný pán právě popravil dalšího sithského učedníka a řada je na vás. Nezklamete?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Na nedávném EA Winter Showcase 2009 nechyběla ani onlinovka Star Wars: The Old Republic a její autoři z BioWare tentokrát dovezli doposud neviděnou misi v hlavní roli se Sith Inquisitorem, poslední nově odhalenou třídou.

Odehrávala se na sithské domovské planetě Korriban, kde hráč na začátku sedí se třemi dalšími učedníky Temné strany Síly. Mistr právě demonstruje, jak dopadnete, nesplníte-li svůj úkol (před vašima očima totiž popraví učedníka Garva) a hned vám ho také zadá: cílem je vydat se do hrobky Temného pána Tulaka Horda a najít imperiálního agenta Ephrana Zella.

Ten totiž potřebuje pomoct se svým tajemným podzemním nástrojem, kterému přezdívá Red Machine a skrze nějž chce získat ještě větší sílu. Aby svůj přístroj ale rozjel, potřebuje Zell sehnat krev ze tří obrovských červů K'lor'slug Devastators, kteří žijí právě v hrobce - úkol jako dělaný pro vás.

Po cestě vás čeká ještě jeden vedlejší quest, při kterém musíte mylnými informacemi ošálit zajatého Jediho Quoriana Dorgise a donutit ho ke spolupráci. Pak už ale následuje samotná návštěva hrobky, ve které najdete jednoho zběhlého Sitha, pár uprchlíků a několik špatně polarizovaných důlních robotů - ti poslouží jako ideální příklad toho, jak mocný je sithský skill "Overload", který do zvoleného přístroje/robota vyšle větší počet elektronických paprsků, než je cíl schopný přijmout, a nakonec ho tak doslova upeče.

A odsud už to jede jako na běžícím pásu: rychlá orientace na mapě, kde žlutá šipka označí vaši pozici a zelená směr, kterým se máte vydat, dále hledání tří sithských kamenných tabulí, bitva s červy a v závěrečné scéně jedno z mnoha rozhodnutí, které budete ve hře muset učinit. Předáte kýžené tabulky a krev Zellovi přímo do rukou, nebo se od něj pokusíte tajemství získat? A jaké to pro vás bude mít důsledky? Stanete se silnější anebo padnete za oběť imperiálním?

Star Wars: The Old Republic vyjde koncem příštího roku pro PC - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Poslední dvě třídy z Star Wars The Old Republic  [24.11.2009 22:22 - levis]
Imperiální agent ze Star Wars The Old Republic  [12.11.2009 18:18 - levis]
Jediové ze Star Wars The Old Republic  [6.11.2009 18:18 - levis]

zdroj: PC Games

Nejnovější články