V Max Payne 3 se postavíte místní domobraně
zdroj: tisková zpráva

V Max Payne 3 se postavíte místní domobraně

19. 4. 2012 13:13 | Preview | autor: levis |

Rockstar pokračuje v odhalování příběhu Maxe Paynea, tentokrát i s trojicí nových obrázků. Uvidíte na nich gang Crachá Preto, který se sice označuje za jakousi komunitní domobranu, ve skutečnosti ale jen škodí. V jeho řadách se totiž shlukují velmi dobře vyzbrojení vojáci a bývalí policisté.

Jedním z nich je i lídr gangu Álvaro Neves, který si jako svého druhého muže vybral ex-žoldáka Rega Mila. Peníze dali dohromady díky podpoře byznysmenů, kteří si od Crachá Preto slibovali, že zatočí s feťáky a zloději. Jenže od té doby se gang urval ze řetězu a začal získávat kontrolu nad favelami, které až doposud patřily jiným skupinám.


Dnes se Neves s Milou zabývají i takovými špinavostmi, jako jsou politické vraždy na objednávku (například dvou španělských novinářů, kteří je přijeli proklepnout). Kdykoliv získají nové území, okamžitě ovládnou jeho přívody vody i elektřiny a požadují od, už tak chudých, obyvatel extra příplatek. Což vláda v Sao Paulu ví, ale dokud bude uplacená a na gang přímo napojená, pomoc od ní nečekejte. A tady asi do hry vstoupí Max a jeho arsenál...

Nejnovější články