Úkoly Harryho Pottera v Order of Phoenix
zdroj: tisková zpráva

Úkoly Harryho Pottera v Order of Phoenix

27. 4. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Od posledního dílu dojde k výrazným změnám nejen ve filmové předloze, ale také chystané hře Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Mimo to, že se Harry zamiluje (ve hře samozřejmě románek s Cho nebude opomenut), také hlavní hrdina doroste v schopného kouzelníka a bude disponovat celou řadou kouzel, která navíc vyčaruje jen pohybem své hůlky, jíž bude hráč přímo ovládat. Autoři se rozhodli bradavický hrad ztvárnit jako otevřený svět bez loadovaní mezi lokacemi, navíc bude možné mít rozehráno několik misí najednou. Pro ty, kteří rádi objevují, bude navíc přichystána spousta maličkostí: pomocí kouzla incendio např. půjde zapálit svíčky ve Velké síni anebo objevit tajné symboly na dvoře. V místnosti nazvané „Room of Rewards“ se budou odemykat trofeje, filmečky z natáčení aj.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Za jednotlivé objevy se bude rovněž odměňovat pomocí Discovery Points, které budou zlepšovat Harryho, Ronovy a Hermioniny čarovné schopnosti. Se studenty, postávajícími na chodbách, bude možné hrát celou řadu miniher: kouzelnické šachy, Tchořičky či výbušnou verzi karetní hry Snap. V bezprostředním okolí hradu se bude mimochodem odehrávat celá řada misí, třeba zachrána foťáku Colina Creaveyeho (k čemuž bude zapotřeba opravit odpadní potrubí), série studentských kanadských žertíků na protest proti profesorce Umbridgové (např. přeměna školních dvorů v bažiny) nebo čarodějnická bitva šesti proti šesti u Hagridovy boudy. Nebudou chybět ani velké úkoly, jako např. sehnat všech sedmadvacet členů Brumbálovy armády. Každý z nich po vás totiž něco bude chtít za oplátku, ať už budete muset ochránit Susan Bonesovou před šikanou anebo pomoct Fredovi a Georgovi schovat tajné balíčky. Harry Potter and the Order of the Phoenix vyjde v Evropě 30. července, tedy zhruba týden po české premiéře.

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články