True Crime: Streets of L.A. také pro PC
zdroj: tisková zpráva

True Crime: Streets of L.A. také pro PC

30. 1. 2004 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dosud výhradně konzolový titul - True Crime: Streets of L.A., vyjde také pro PC.

A to letos na jaře. Oznámila to ve své včerejší tiskové zprávě společnost Activision. PC verze True Crime: Streets of L.A. má navíc obsahovat např. možnost multiplayerové online hry. Připraveny by mělo být pět různých herní módů - Street Racing, The Beat, Dojo Master, Battle Master a The Chase - kterých se budou moci zúčastnit až čtyři hráči.

V single-playeru zastanete roli agenta Nicka Kanga, který si vysloužil reputaci brutálního, smrtonosného muže. Spolu s ním se pokusíte sejmout čínskou a ruskou mafii, které proměnily ulice města na válečnou zónu. Díky schopnému 3D enginu se celé vaše drama odehraje na 240 mílích čtverečních ulic Los Angeles, takže narazíte i na různá známá místa. Samozřejmě, že do bitvy s mafií nepůjdete jen tak bez ničeho. K dispozici budete mít různé zbraně, vozidla a budete umět i různá bojová umění. Pochopitelně, že ne všechno vám budou naservírovány hned od začátku. Lepší zbraně, vozidla i chvaty si budete muset zasloužit a odemknout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

True Crime: Streets of L.A. pro PC také skrývá jednu speciální hratelnou postavu jménem Snoop Dogg, kterou budou znát především příznivci hip-hopu. I tu ale bude třeba nejdříve odemknout. Hlasy herním postavám propůjčily hollywoodské hvězdy jako Christopher Walken, Gary Oldman, Michael Madsen, Russell Wong, Michelle Rodriguez, Ron Perlman, CCH Pounder, James Hong, Mako a Keone Young. Soundtrack obsahuje přes 50 originálních hudebních nahrávek od známých hvězd Západního pobřeží - Snoop Dogg, Westside Connection (Ice Cube, Mac 10 and WC), Warren G, KAM, Jayo Felony, Boo Yaa Tribe, Easy-E Jr., aj.

Update 23:30 - Dodatečně se nám podařilo získat i tři nové ukázky z PC verze True Crime.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články