Tony Hawk Pro Skater 4 v české verzi v létě
zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk Pro Skater 4 v české verzi v létě

2. 6. 2004 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Rádi byste si zařádili na prkénku s kolečky, ale právě to prkénko vám chybí? Nevadí, od toho tu je série Tony Hawk's Pro Skater, jejíž čtvrtý díl nyní míří také do ČR, a to prostřednictvím společnosti CD Projekt.

V USA tato hra pro PC vyšla v srpnu 2003, kdy jsme ji také zrecenzovali (84%), ale do Evropy se dosud oficiálně nedostala (resp. výrobce ještě žádnému distributorovi na starém kontinentu neprodal práva).

Nejlepší simulátor skateboardingu pro PC pod sluncem konečně přichází do Česka a bude se také prodávat v české verzi. Společnost CD Projekt uzavřela smlouvu s vydavatelem Aspyr Media a na letošní léto chystá vydání této hry. Cena ani stupeň lokalizace dosud nejsou známy, ale už nyní je jisté, že se hra bude prodávat v češtině za méně než 999,- Kč.

Tony Hawk's Pro Skater 4 CZ vám nabídne výběr ze 14 různých postaviček, mezi nimiž samozřejmě nechybí ani legendární Tony Hawk, jehož jméno hra nese ve svém názvu. Ať už si ale vyberete kteréhokoliv ze skateboardistů či skateboardistek, můžete se těšit na spoustu masivních levelů s množstvím (190) stále obtížnějších úkolů. Hra je vybavena různými vylepšeními, např. v módu kariéry, aj. Na závěr se dá jen postesknout, že první i druhý díl Tony Hawk's Underground zatím existuje pouze pro konzole.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články