The Matrix Online - pokračování filmové trilogie
zdroj: tisková zpráva

The Matrix Online - pokračování filmové trilogie

15. 7. 2004 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak jistě víte, trilogie Matrix zdaleka ještě neskončila.

The Matrix Online zdroj: tisková zpráva Bude žít dál v nadcházející masivně multiplayerové hře The Matrix Online společnosti Monolith. Její příběh je - stejně jako příběh trilogie - dílem bratří Wachovských, takže se dá hovořit o regulérním pokračování. Prý se v jeho rámci dokonce setkáte s některými hlavními hrdiny z filmů. Tvůrci přiznávají, že vytvořit takový virtuální svět není vůbec jednoduché. Zařídit už jen to, aby si i hráči s modemem užili těch skvělých soubojů... Zvlášť když hra podporuje hru tisíců nadšenců najednou. Engine, na kterém své dílo studio Monolith staví, si rovněž samo vytvořilo.

Děj The Matrix Online se má odehrávat v MegaCity. Jelikož schéma filmu počítá s tím, že je toto místo ve své podstatě nekonečné a to je přeci jen trochu nad možnosti vývojářů MMORPG, bude mít čtyři části. Dohromady to bude dosti velký celek, hlavně tedy s velkou hustotou - asi něco jako Chicago nebo New York. Vaši nepřátelé budou moci být všude. Protože se během některých ze svých misí budete muset pohybovat mezi více lokacemi, hrozí nebezpečí ještě větší a tak byste si měli krýt záda.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Když už jsme u těch misí. Hra má disponovat velice silným systémem misí, který bude sledovat vaše individuální kvality a spojenectví. Aktivity hráče mohou výrazně ovlivnit směr, kterým se bude děj celé hry ubírat. Vás hrdina se bude v průběhu hry rozvíjet. Spolu s tím se budou rozšiřovat možnosti jeho úprav. Velkou, nebo možná spíše rozhodující roli ve hře sehrají vědomosti a známosti. Bude velmi důležité, co a koho hráč zná. A to také pro jeho fyzickou sílu. Hráč se může rozhodnout, že bude pracovat pro některou ze zdejších organizací. Každá z nich má svou vlastní agendu. Když se vám pak podaří úspěšně dokončit misi pro některý z těchto spolků, naroste reputace nejen vaše, ale i té organizace.

Dalším velmi důležitým aspektem The Matrix Online jsou PvP souboje. V současné době dochází k ladění této komponenty. Také již začalo betatestování, ovšem na zveřejnění nějakých jeho výsledků je prý ještě příliš brzy. Každým týdnem se navyšuje počet testerů a vše se dělá proto, aby hra mohla vyjít v plánovaný listopad tohoto roku.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články