Terminator 3: Rise Of The Machines - info
zdroj: tisková zpráva

Terminator 3: Rise Of The Machines - info

10. 8. 2003 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Terminator 3: Rise Of The Machines bude first-person střílečkou určenou výhradně pro konzole, aby si však svého Terminátora užili i PCčkáři, připravuje se též již několikrát zmiňovaná akce Terminator 3: War Of The Machines, která bude navíc zaměřená spíše na multiplayer.

Podívejme se nyní trochu blíže právě na titul, který nese stejné jméno jako aktuální film. V Rise of Machines se pochopitelně ujmete role samotného Terminátora, jehož herní zjev bude vypadat jako Arnold Schwarzenegger a tento herec také postavu namluví. Protože příběh hry bude úzce spjat s dějem filmu, objeví se ve hře i postavy Johna Connora, Kate Brewsterové a pochopitelně "Terminátorky" TX. Všechny mají vzhledově odpovídat svým filmovým předlohám (herci Nick Sathl, Claire Danes a Kristana Lokken).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Terminator 3: Rise Of The Machines - galerie

Během hraní zavítáte asi do dvacítky lokací, z nichž dobrá polovina bude kopírovat prostředí z filmového zpracování. Jen namátkou jmenujme veterinární kliniku, hřbitov, bunkr v Sierra Nevadě atd. Zbytek hry se už má odehrávat v budoucnosti, o které se v Terminatorovi 3 pouze mluvilo. V jedné misi si dokonce s Arnoldem zakopete za druhou stranu - vaším úkolem bude totiž zabít Johna Connora. Součástí titulu budou videa jak se záběry přímo z filmu, tak natočené snímky, které ale v Terminatorovi 3 použity nebyly. Ty by měly ve hře posloužit jako spojováky příběhu a také pro lepší objasnění některých událostí. Terminator 3: Rise Of The Machines od Black Ops dorazí na Playstation 2, Xbox i GameCube letos v listopadu.

Pokud chcete na film Terminátor 3: Vzpoura strojů vyrazit, vřele vám to doporučuju. Neuvěřitelné akce, adrenalinové scény, překvapivý závěr a také docela vtipné momentky, často sebeparodující - třeba hned v jedné z počátečních scén, kdy si Arnold potřebuje najít vhodný ohoz. Snímek je sice jiný než dvojka, ale své kouzlo má. Na filmy jsou každopádně odborníci jinde, a proto mrkněte třeba na recenzi na Tiscali Kino, kde také najdete aktuální seznam míst, kam na Terminatora 3 můžete zajít.
zdroj: HomeLan

kate

Nejnovější články