Steampunkový Edge of Twilight v pohybu
zdroj: tisková zpráva

Steampunkový Edge of Twilight v pohybu

20. 10. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Australská third-person akce s nomády, smrtícími stvůrami, začarovanými lesy i podzemní drahou. + TRAILER

Před více než měsícem oznámenou steampunkovou akci Edge of Twilight můžete nyní vidět i v krátké a nepříliš kvalitní nahrávce, která dnes unikla na internet. Autoři také mezitím spustili oficiální web, kde se na mírumilovném pozadí dočtete o několika lokacích. The Citadel hrdinovi Lexovi poslouží coby domov, kam se bude možné kdykoliv vrátit a povídat si zde s místními obyvateli, nakupovat či vylepšovat zbraně nebo obchodovat s cennými předměty. Část hry se odehraje u nomády obývanému skalnímu převisu Tamori, v jehož útrobách dlí nepoužívaná podzemní dráha.



zdroj: Archiv


Edge of Twilight teaser trailer

Dalším významným místem bude The Fortress s bludištěm chrámů a svatyň, vytesaných v kameni. Válečnou frontou zažilo i horské pohoří Sélann, z něhož zbyly jen ruiny opuštěných továren, kde prý není radno se procházet. Nomádi obsadili také arthanemský les s podivuhodně vysokými podzimními stromy, pod nimiž bydlí nejedna smrtící nestvůra. Co se týče vašich nepřátel, těmi budou kromě obrněných athernských stráží s helmami a meči třeba zkažení válečníci s ostny na nohou nebo obrovští rváči z jakéhosi cizího organického materiálu. Těšit se můžete ale i na setkání se spřátelenými lithernskými šamany, proslulými životem v jednotě s přírodou.

Kromě ilustračních artworků naleznete na homepage také devět stylových wallpaperů ze hry. Edge of Twilight vyvíjí australští Fuzzyeyes a vyjde příštím rokem pro PC a X360.
zdroj: homepage

levis

Nejnovější články