Správa závodního týmu v MotoGP 09/10
zdroj: tisková zpráva

Správa závodního týmu v MotoGP 09/10

23. 11. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nové motorky od Capcomu nebudou jen o ježdění - budete se totiž muset postarat i o svůj tým.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nedávno jsme si nastínili, čím že mají být závody silničních motorek MotoGP 09/10 bezvýhradně revoluční, dnes se na ně podíváme ještě pořádně zblízka.

Třeba hned kariérní mód se má inspirovat tím z Race Driver GRID, tzn. vytvoříte si svého vlastního jezdce i tým a pak budete mít na starost všechno od individuální jízdy až po marketingovou propagaci své týmové značky, shánění sponzorů, investice do nových technologií atp.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

To všechno lze samozřejmě jen těžko stíhat v jedné osobě, takže proto si budete najímat úředníčky pro obíhání sponzorů, případně shánět inženýry s kvalifikací přímo na to, co se vaši technici zrovna snaží vyvinout a implentovat do prototypů nových závodních strojů.

Při závodech bude vítanou novinkou jistě i systém reputace, který lze zase vnímat jako trochu okleštěná alternativa modelu Kudos z konkurenční série Project Gotham Racing - představte si to třeba tak, že odjedete-li trať nejenom dobře na čas, ale také patřičně stylově (se spoustou frajeřinek, zatáček vybraných na poslední chvíli, skluzů atd), hra vás odmění extra body.

A vedle hlavního kariérního módu tu samozřejmě bude i možnost vybrat si některého z opravdových jezdců současné sezóny (ať už v kategorii 125cc nebo třeba 800cc) a provést ho všemi závody MotoGP tak, jak jdou ve skutečnosti. Mimochodem, protože hra vyjde až na jaře příštího roku, slibuje Capcom už nyní, že po jejím vydání uvolní zdarma stažitelný přídavek se soupiskami na příští sezonu.

MotoGP 09/10 vyjde v březnu pro Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MotoGP 09/10, přelomové závody  [12.11.2009 20:20 - levis]
Seznámení s MotoGP 09/10  [28.8.2009 10:10 - miky]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články