Spider-Man 3 - nechte se unést pavoučím mužem
zdroj: tisková zpráva

Spider-Man 3 - nechte se unést pavoučím mužem

3. 5. 2007 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tak by mě zajímalo, kolik příznivců postižených arachnofóbií takový Spider-Man má.

Přeci jen narozdíl od pavouka má jen čtyři končetiny a očička má také jenom dvě. Na druhou stranu dokáže být přinejmenším stejně rychlý, skákání mu jde rovněž na jedničku a k tomu všemu ovládá nebezpečná vlákna. Kdo ví? Každopádně, už tento týden se dostává na plátna kin film režiséra Sama Raimiho Spider-Man 3 - u nás má premiéru právě dnes, na jehož motivy společnost Activision přináší stejnojmennou hru mířící nejen na PC, PS2, Wii a DS, ale také na konzole PS3 a X360. Obě poslední jmenované verze si můžete předobjednat na Xzone.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vývojem projektu mělo na starost studio Treyarch, které dostalo za úkol vytvořit vytvořit dílo ještě větší a lepší, než byli jeho předchůdci. Podle dnešního rozhovoru na stránkách Firinsquad, se tvůrci snažili naslouchat ohlasům hráčů, kteří si prý oblíbili ten specifický houpavý pohyb po městě, ale stěžovali si na poněkud opakující se hratelnost. A na to se vývojáři jali nyní soustředit nejvíce. Mise ve hře mají být rozmanitější, město samo o sobě detailnější, rozlehlejší a dokonce budete vtaženi i do podzemí (do kanalizace a metra na Manhattanu). Těšit se můžete na nelineární zážitek, děj půjde více do hloubky a bude propleten s více příběhovými nitkami.

Co se týče postavy hlavního hrdiny, ten bude samozřejmě disponovat všemi těmi úžasnými silami, které od něj očekáváte. Dost času prý tvůrci věnovali rozšíření jeho umění s vlákny a zdokonalení bojového systému, který pro jistotu přepracovali od samého základu. Ohledně dalších hratelných postav vývojáři mlčí. Pokud jde o nepřátele, setkat byste se měli se všemi darebáky z filmu, stejně jako i s některými dalšími "oblíbenci" z komiksů.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články