SBK09 Superbike World Championship info
zdroj: tisková zpráva

SBK09 Superbike World Championship info

16. 3. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Poprvé v sérii s viditelným poškozením motorky i kombinézy samotného jezdce. + OBRÁZKY

Italský vývojářský tým Milestone chystá po loňském SBK08 (recenze, 7/10) další díl své licencované motoristické hry SBK09 Superbike World Championship. Poprvé bude v této sérii viditelný model poškození, jež se nebude týkat pouze stroje, ale i kombinézy samotného jezdce. Letošní ročník přinese také nové 3D prostředí, další týmy, novou strukturu hry, upravené uživatelské rozhraní a vylepšené herní módy. Konkrétně půjde o Rychlý závod, Víkendový závod, Šampionát, Časovka, Výzva a Týmový Šampionát s vzájemnou spoluprací hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přepracované budou stáje, které by se již vzhledově měly blížit k realitě, jako můžeme vidět na televizních obrazovkách při opravdovém závodu. Svůj motocykl si opět budete moci různě ladit a upravovat, aby vyhovoval právě vašim požadavkům a nárokům, přičemž tovární nastavení motocyklu by mělo souhlasit se skutečnými údaji od výrobce. Pakliže se neřadíte mezi příznivce simulátoru, tak si budete moci zapnout různé pomocníky, např. funkci pro dobržďování před zatáčkou.

SBK09 Superbike World Championship vydají opět Black Bean Games a to koncem května 2009 pro PC, X360, PS3, PS2 i PSP. Mimochodem, minulý ročník SBK08 v ČR dříve nevyšel, až tento týden ho uvedou SeVeN M a bude stát jen 299 Kč.
zdroj: WP

m

Nejnovější články