Rybářské orgie v Bass Tournament Tycoon
zdroj: tisková zpráva

Rybářské orgie v Bass Tournament Tycoon

9. 2. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Studnice nápadů, které lze realizovat do podoby tycoonovek, se zdá být hodně hluboká, protože tu je další titul tohoto žánru s tématikou, jakou jsme tu ještě neměli - sportovní hloubkové rybaření.

Hra se jmenuje Bass Tournament Tycoon a vy si v ní můžete vybrat, jestli si pouze vytvoříte hluboké jezero svých snů, anebo zda budete pořádat a vést turnaje v hloubkovém rybaření, případně se ještě můžete přidat k profíkům a otestovat své rybářské schopnosti mezi konkurencí. v naší galerii jsou k vidění nějaké ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V základním módu hra nabízí 18 levelů, ale k dispozici jsou také Sandbox s 8 různými prostředími a desítky variací herních úrovní. Při budování vlastního rybářského ráje může využít tisíce předmětů. Rozhodnete-li se uspořádat turnaj, musíte dobře zvážit finanční stránku a pamatovat i na sponzory. Při samotném rybaření vám budou k dispozici sonary a GPS. Pohled pod hladinu vám umožní speciální kamera. Podrobnosti o tomto titulu a také jeho hratelnou ukázku najdete na oficiálních stránkách.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články