Rozšíří další datadisk Skyrim o nemrtvé?
zdroj: tisková zpráva

Rozšíří další datadisk Skyrim o nemrtvé?

21. 8. 2012 16:26 | Preview | autor: Adam Homola |

Pamatujete ještě, jak jsme se úplně poprvé dozvěděli o Dawnguardu, prvním datadisku do Skyrimu? Ne, nebylo to z úst Bethesdy. Bylo to díky odhalenému zažádání ZeniMaxu o ochrannou známku. Spekulovalo se, jestli to bude nějaká nová hra, nebo jen datadisk/DLC do Skyrimu. Byl to datadisk. No a teď se nám to opakuje znova. ZeniMax si u amerického patentového a trademarkového úřadu zažádal o trademark Hearthfire. Hm, co by to jen mohlo být?

Venture Beat, kteří si trademarku všimli první, se Bethesdy zeptali, ale ta to samozřejmě nic nepotvrdila. Dostalo se jim jen odpovědi: “Žádosti o ochranné známky nekomentujeme.” Hearthfire má být samozřejmě hra, ZeniMax se nepouští do produkce vařeček. Trademark Hearthfire je konkrétně pro: “Videoherní software pro použití na počítačích a herních konzolích; stahovatelný videoherní software nabízený přes internet a bezdrátová zařízení.”

Nebudu si hrát na odborníka na příběhové pozadí The Elder Scrolls, z toho jsem už dávno vypadl. Venture Beat ale podotýká, že Hearthfire je devátý měsíc tamrielského kalendáře a prý by to mohlo mít něco společného s nekromancery a Hearthfire by tak teoreticky mohla být Bethesďácká verze Undead Nightmare pro Red Dead Redemption. Že by Skyrim zaplavili nemrtví?

Ať už bude obsah datadisku jakýkoliv, vsadím boty, že to nebude žádná nová hra, ale na 99,99 procent půjde o nový datadisk/DLC do Skyrimu. Všechno tomu napovídá. Teď si jen tradičně počkat, až si Bethesda přestane hrát na tajemné a potvrdí nám to oficiálně. Do té doby můžeme (krom majitelů české PC verze) masakrovat upíry v Dawnguardu.

Nejnovější články