Projížďka skrz kavárny v The Wheelman
zdroj: tisková zpráva

Projížďka skrz kavárny v The Wheelman

17. 6. 2008 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vin Diesel řídí drsně a při zběsilé jízdě napříč Barcelonou ho nezastaví ani náhodní chodci.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Městská akce The Wheelman s otevřeným herním světem a Vin Dieselem coby hlavním hrdinou vám sice dovolí chodit pěšky, drtivou většinu času ale strávíte za volantem plněním misí pro největší kriminálníky ve španělské Barceloně. Vin Dieselova postava totiž bude nejspíš něčím na způsob tajného agenta, který má za cíl infiltrovat místní podsvětí a navázat styky s co největším počtem lidí.

A jaký pán, takový krám. Jedni vás budou posílat zabíjet, s druhými na zadním sedadle budete muset naopak prchat po úspěšné bankovní loupeži. V současné podobě hra nabízí něco kolem čtyřiadvacítky hlavních misí a sto pěti vedlejších úkolů, což nezní vůbec špatně. A jak že tyto vedlejší "questy" vypadají?

Třeba budete mít dvě minuty na to, dojet do lokace střežené cizím gangem a způsobit kolem sebe co největší chaos. Budete získávat body za nabouraná auta, ježdění skrz zahrádky kaváren, skleněné výlohy apod. Překvapivě ne za přejíždění chodců, které navíc budete muset trefit několikrát, aby se konečně složili, a beztak vám to nebude nic platné. Po každých třiceti vteřinách hra určí jeden druh objektů, třeba lavičky, za jejichž zničení se vám bude násobit skóre. A do konce této půlminuty pak s každou zajetou lavičkou získáte dvojnásobek skóre..

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Často narazíte také na případ, kdy bude třeba v omezeném čase posbírat několik kufříků. Vzhledem k těšným limitům bude třeba skutečně precizního řízení i dobré znalosti zkratek po dané části města.

The Wheelman vyjde na podzim pro PC a Xbox360 - více v předchozích článcích:

Zběsilá jízda s The Wheelman  [16.4.2008 22:22 - levis]
The Wheelman aneb Vin Diesel za volantem  [28.9.2007 10:10 - levis]
Podrobnosti o akci The Wheelman  [1.2.2007 16:16 - korgull]
The Wheelman - hyperaktivní Vin Diesel  [22.2.2006 23:23 - korgull]
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články