Připomenutí RPG White Knight Story
zdroj: tisková zpráva

Připomenutí RPG White Knight Story

8. 5. 2009 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fantasy s třinácti oblastmi k prozkoumání a vyfotografování pro pochlubení se na sociální síti.

V online akčním RPG pro PS3, dříve známém jako White Knight Story, si budete moci vytvořit svého avatara, resp. herního hrdinu, zcela dle vašich vizuálních preferencí. S ním posléze budete moci vyrazit jak do offline, tak online hraní. Na výběr tu má být přitom šest unikátních postav, z nichž tři bude možné najednou ovládat v boji. Tedy v rámci singleplayerové kampaně, v online režimu se již mluví o kooperaci čtyř dobrodruhů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další počítání pak zahrnuje 13 oblastí, do kterých se v rámci zdejšího herního světa podíváte. Počítaje v to poušť, podzemní chodby či ruiny. Navíc budete moci navštívit 6 měst/ vesnic pro obvyklý pokec s NPC, resp. nakoupení dalších zbraní a propriet. V souvislosti se zbraněmi padla zmínka o jejich možném kombinování, čehož výsledkem by mohly být zcela nové zbraně, k nimž se však dostanete i participací na některém z bezpočtu online questů. A mimochodem, během vašeho putování si z cest budete moci pořídit vlastní obrazové zpravodajství díky nápadu nazvanému Crystal Camera. Jde o fotoaparát pro zachycení zajímavých momentek ze hry, co byste následně mohli prezentovat na GeoNet stránce.

GeoNet má být stránka úzce provázaná se hrou, sloužící přitom jako taková sociální síť. Zde totiž budete moci komunikovat s ostatními hráči, dávat dohromady tým pro vybraný online quest a nebo si založit vlastní blog s postřehy z hraní White Knigt Story. U tohoto RPG, cíleného exkluzivně na konzoli PS3, stále ještě není jasné, kdy se objeví na trhu v Evropě. V Japonsku zažilo úspěšnou premiéru začátkem měsíce ledna, a tak lze odhadnout, že tenhle rok by se to mohlo povést - více v našem dřívějším zpravodajství.

Online elementy RPG White Knight Story  [12.10.2008 11:11 - mart]
Soubojový model ve White Knight Story  [24.9.2007 13:13 - mart]
Japonské RPG White Knight Story  [31.7.2007 16:16 - mart]
zdroj: VE3D

Nejnovější články