Online elementy RPG White Knight Story
zdroj: tisková zpráva

Online elementy RPG White Knight Story

12. 10. 2008 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Netradiční kooperativní režim a definice vlastního způsobu vedení boje prý vyhlíží výborně.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nadcházející playstationové RPG White Knight Story má překvapivě hodně silné multiplayerové kořeny. Původně epické, ale toliko singleplayerové dobrodružství, se nyní tváří jako menší bratříček MMORPG žánru, neboť se počítá s online spoluúčastí 16 hráčů najednou, kteří se tu budou moci následně rozdělit do skupin po čtyřech. Pro účely uvedeného "rozdělení" poslouží vždy konkrétní herní lokace fungující jako takové lobby, kde se hráči budou moci domluvit, na který že quest a s kým vlastně vyrazí. Komunikace probíhá skrze textová okna spolu provázená šikovnou gestikulací, umocňující dojem z rozhovorů.

Zajímavostí se zdá být povědomí, že tahle společná aktivita bude součástí hlavního příběhového módu, jenž má údajně nabízet přes 100 hodin hraní! Aby to nebylo snad příliš jednotvárné, ve hře si budete moci kombinací určitých technik vytvářet vlastní (a vámi pojmenovaná) komba, co v průběhu bojů vyvoláte správně načasovaným stisknutím tlačítka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Že by taková obdoba PSX klenotu Vagrant Story? Vyjma definování vámi preferovaného způsobu boje se počítá i s vytvářením postavy a upravováním jejího vzhledu. A je-li řeč právě o něm, je třeba také připomenout, že White Knight Story díky umění vývojářů z Level-5 vyhlíží opravdu výborně, přičemž tradiční nehratelné sekvence jsou prý přímo strhující.

White Knight Story vyjde v Evropě začátkem příštího roku pro PS3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Soubojový model ve White Knight Story  [24.9.2007 13:13 - mart]
Japonské RPG White Knight Story  [31.7.2007 16:16 - mart]
zdroj: 1UP, RPGFan

Nejnovější články