Připomenutí MMORPG/FPS Fury, zápis do bety
zdroj: tisková zpráva

Připomenutí MMORPG/FPS Fury, zápis do bety

1. 6. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Abyste se stali Vyvoleným, není třeba se hlásit do známé reality show, jejíž třetí řada se právě chystá, stačí si počkat na masivně multiplayerovou akčně orientovanou RPG, která vzniká v dílnách vývojářského studia Auran.

Hra se jmenuje Fury a být Vyvoleným v jejím podání neznamená válet si šunky zavřený v nějaké vitríně, ale obléci na sebe zbroj starověkého hrdiny a nést šrámy z tisíců bitev.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zkrátka, Fury (zájemci se mohou nově zapisovat do její bety) zahazuje veškerou romantiku stranou. To, nač se soustředí, jsou akční bitky typu PvP. Vymyšleno to je tak, že všichni hráči z jedné Říše, což je ve své podstatě jeden server, budou bojovat proti hráčům z jiných říší v tzv. Válečných Zónách. Úspěch v PvP souboji bude pro Vyvoleného znamenat přístup k novým schopnostem a větší moci. Mimochodem, být Vyvoleným ve Fury znamená také to, že jste teprve na začátku desetistupňového žebříčku hodností.


Fury trailer - stažitelná verze (15 MB)

Ale abyste si nemysleli, že je to jen o bezhlavé řežbě, tak je třeba říci, že se zde uplatní také strategie, schopnost rychlého rozhodování a přechytračení soupeře. Kromě toho, pokud preferujete hrát sami za sebe, rozhodně můžete. Ovšem máte-li raději týmovou akci, pak není nic lepšího než se dát dohromady s dalšími lidmi a vytvořit až 32 člennou bandu. Vývojáři pro vás chystají čtyři unikátní typy bitev - Bloodbath, Vortex, Elimination a Fortress. Prvního jemnovaného typu se může zúčastnit až 32 hráčů. Vyhrává ten, který zabije víc soupeřů než ti ostatní. Elimination proti sobě staví dvě skupiny. Je to v podstatě taková týmová verze předchozího módu. Ve Vortex typu proti sobě stanou dva týmy o 16 hráčích, kteří budou mít za úkol sbírat krystaly z NPC kreatur pohybujících se volně po mapě a nosit je zpět do své základny, přičemž protivníci mohou krystaly i krást. Vítězem je ten, kdo jich má v určitém omezeném čase víc. Fortress má prý nejvíce společného s hrami jako Battlefield. Utkají se v něm dva týmy o 32 hráčích a půjde o ovládnutí určitého místa.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články