Předělávka závodů GTI Club
zdroj: tisková zpráva

Předělávka závodů GTI Club

21. 8. 2008 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Původně automatová hra míří na PS3, v HD grafice a s online multiplayerem.

V listopadu se na PS3, v rámci služby PlayStation Network, objeví ke stažení počin GTI Club+. Bude to předělávka automatového hitu z poloviny devadesátých let minulého století od Konami, o níž se postarají tvůrci série Virtua Tennis ze studia Sumo Digital. Koncept originálu má být přitom zachován, půjde o hodně arkádové závodění skrze ulice města se čtyřmi autíčky a několika herními režimy na výběr (Free Run, Arcade a Bomb Tag), k nimž nově přibude i online zápolení až pro osm hráčů naráz. Novinky se týkají též audiovizuálního ztvárnění. Vyjma možnosti změnit vzhled svého plechového miláčka se každé jízdy spoluúčastní také 720p rozlišení, 60fps, 5.1 ozvučení a hlasová komunikace s konkurencí, které tak lze pěkně od plic vynadat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nedosti na tomhle se ještě rozrůstá typové množství strojů, za jejichž volant půjde zasednout, přičemž v pohledu z kokpitu vozu nebude chybět ani zpětné zrcátko. A mimochodem, je přislíbena dokonce podpora EyeToy kamerky pro sledování jízdy vašich rivalů, která probíhá sice v dosti sterilním prostředí, ale tvůrci se jej snažili lehce oživit

zdroj: Archiv


GTI Club GC trailer

Mezi interaktivní prvky patří něco dalších aut snažících se (marně: ) navodit dojem dopravního ruchu či možnost rozjet nějakému živnostníkovi zahrádku, kde by se eventuálně občerstvili turisté, pokud by tu tedy byla živá noha. Na druhou stranu nechtějme od PSN titulu zázraky.
zdroj: PR, GDE, WP

mart

Nejnovější články