Pokračování sérií Jak, Sly a Ratchet
zdroj: tisková zpráva

Pokračování sérií Jak, Sly a Ratchet

29. 3. 2005 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Populární PS2 série Jak & Daxter, Sly Raccoon a Ratchet & Clank se ještě na téhle herní platformě dočkají dalších přírůstků.

news zdroj: tisková zpráva V případě Jaka půjde o titul Jak X, který se tentokráte změní na ryze závodní počin. Příběh se bude odehrávat po událostech popsaných v Jak III, pročež vás má čekat zoufalý závod o záchranu světa při hledání klíčového léku. Rozličná závodní klání pak budou zasazena do otevřeného prostředí ve stylu GTA, přičemž svůj stroj budete moci vybavit různými boosty, naváděnými raketami, kulometem atp. Zkrátka čekají vás závody, kde si soupeři nic nedarují a rozhodně neplatí, že vyhraje ten, kdo je nejlepší pilot. Slovo závěrem patří multiplayerové akvizici a to jak ve splitscreenu, tak online.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Dalším v pořadí je Ratchet, také již čtvrtý díl v řadě, v němž se dost možná obejdeme bez Clanka, který není ani v názvu, ani na prvních obrázcích ze hry. Projekt Ratchet: Deadlocked má být týmová akce, takže se nadějete skákání a přeskakování a častého střílení a ostřelování spolu s dalšími spřátelenými postavami na scéně. Ratchet nyní bude disponovat oblekem á la Master Chief (z Halo) a má mít ještě více upravitelný arzenál střelných zbraní. Pochopitelně ani tady nebude vynechán multiplayer, zajímavostí se zdá být možnost hraní singleplayerové kampaně s kamarády skrze online. Jaké má vlastně tahle původně 3D plošinovka ambice se ukázalo v předchozím díle, kdy šlo o nelítostnou third-person střílečku…

Obrázek zdroj: tisková zpráva Posledním, koho si dnes vezmeme na paškál, je stylová cel-shadovaná third-person akce Sly Raccoon, resp. Sly 3. Zde vás má čekat výlet do různých koutů světa, jmenovitě Benátek, Austrálie nebo Číny, přičemž hrou bude znovu prostupovat silný stealth rámec, umocněný novými technikami infiltrace a bojovými dispozicemi. Ve výčtu hratelných postav se má vyjma vašich kamarádů objevit též několik charakterů z druhé strany barikády, jako je např. inspektorka Carmelita Fox. Dále padlo info o pestré škále miniher a co hlavně, multiplayerové podpoře (možná i v rámci online)!

zdroj: WP

martin

Nejnovější články