Podrobnosti o rozšíření hry MotorStorm
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o rozšíření hry MotorStorm

12. 3. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Mnohoslibná off-roadová závodní arkáda, která se řítí na evropský trh se startem konzole PS3, pro níž exkluzivně vychází, se v brzké době dočká příjemné herní nástavby ke stažení.

Hra MotorStorm, jež od prestižního britského magu EDGE aktuálně obdržela výborné hodnocení 8/10, se touto cestou naděje rozšíření zahrnující nové multiplayerové módy a tratě. V případě multiplayerových módů, kde v předstihu připomínám, že aktuálně není a patrně nikdy nebude split-screen a že se online zápolení může účastnit 12 hráčů naráz, bychom se měli dočkat např. režimů Eliminator a Time Trial.

Time Trial nabídne jízdu proti času vámi vybraného jezdce, jehož úsilí si stáhnete z netu, a který se na vaší HDTV prezentuje formou Ghost caru. Time Trial by podle všeho mohl být gratis. Ne již tak Eliminator, u nějž sice není jasné, pro kolik korun vlastně sáhnete do kapsy, mnohem zřejmější je až fakt, oč tady půjde. O hromadné závodění, kde po určité předem dané časové periodě, např. každých 30-ti sekundách, odpadne poslední v pelotonu. A kdo zbude nakonec si pochopitelně odnese pomyslnou palmu vítězství, která má hmatatelnou podobu v navýšení online skóre. Ostatní musí utřít slinu a dále potrénovat. Třeba na jedné z prvotně dostupných osmi tratích, aspoň do té doby, než se objeví ty další ke stažení…

zdroj: GameSpot

mart

Nejnovější články