Oznámení webovky Heroes of Might & Magic Kingdoms
zdroj: tisková zpráva

Oznámení webovky Heroes of Might & Magic Kingdoms

14. 12. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fantasy strategie přechází do internetového prohlížeče, kde bude přístupná zdarma.

Ubisoft v noci představil netradičního přírůstek do legendární série strategií Heroes of Might and Magic Kingdoms, který bude narozdíl od svých předchůdců (naposledy HOMM V, 89%) čistou webovkou, tzn. k hraní vám bude stačit internetový prohlížeč. Již teď se na homepage můžete přihlásit do betatestu. Účast mají předem jistou všichni majitelé čerstvě vydané HOMM Complete Edition, v níž mají být schované letáky s přístupovými čísly. Betatest pak začne zkraje příštího roku a bude trvat tři měsíce, samotná hra bude hotová na jaře. Podle webu budete moci hrát zdarma "jak dlouho budete chtít", což nicméně nevylučuje možnost zpoplatnění např. některých vlastností hry/stálého účtu apod.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A o co přesně půjde? Dle stručného obrázkového tutorialu spolu budou zápasit tisíce hráčů ve světě Ashan, tzn. s rasami, příšerami i hrdiny světa Might and Magic. Budete dobývat regiony obydlená NPC, sbírat suroviny na stavby měst i trénovat armády, dále si užijete obchodu, piplání se s hrdiny nebo uzavírání aliancí s ostatními hráči: dle výčtu vlastností jednoduše nebude chybět nic, co byste od nových Heroes čekali.

Vzhledem k tomu, že k hraní si nebudete muset ani nainstalovat klienta (tzn. opravdu bude stačit připojení k internetu a IE/Firefox apod.), je na místě se ptát na grafiku hry. Ta však dle prvních obrázků vypadá namíru obstojně.

Otázka do fóra: A co vy, zapojíte se do HOMM Kingdoms?
zdroj: homepage

l

Nejnovější články