Oznámení stažitelné hry 3 na 3 NHL Arcade
zdroj: tisková zpráva

Oznámení stažitelné hry 3 na 3 NHL Arcade

5. 12. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Arkádový hokej bez omezení, bez pravidel a s proporčně deformovanými postavami od autorů NHL 09.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Odnož EA Sports v rámci značky EA Sports Freestyle, konkrétně vývojáři letošního plnohodnotného NHL 09 (8/10, recenze) z kanadského studia, dnes představili stahovatelnou hříčku 3 na 3 NHL Arcade. Ta bude určená všem, kteří si chtěji užít hokej bez pravidel, a jak naznačuje již nezvyklé grafické zpracování s proporčně deformovanými těly hokejistů, se skutečným hokejovým zápasem moc příbuzného mít nebude. Blíže to popisuje oficiální tisková zpráva:

    Cílem 3 na 3 NHL Arcade je vzbudit kombinací rychlé akce, tvrdých bodyčeků a značného prostoru pro experimentování zájem o hokej u hráčů všech věkových skupin. Průběh hry neomezují žádná pravidla – tvrdě atakujte své protivníky, pošlete je přes hrazení a sledujte, jak se otřesení vrací na led. Pokud brankář vyjede z branky, aby rozehrál puk, jděte nemilosrdně do něj.

    Mezi stylizovanými postavami hráčů, soupeřících na miniaturním kluzišti, je 40 největších hvězd NHL, reprezentujících každý z týmů. V každém zápase padají na led různé bonusy, které okamžitě mění poměr sil, a proto z charakteristiky hry raději vypusťte slovo „reálná“. Létejte po ledě se superrychlým bruslařem a pokořte obřího gólmana drzou a oslnivou fintou.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Hráči mají na výběr ze dvou ovládacích schémat – tlačítkového, jehož prostřednictvím mohou jednoduše a nezávisle na svých zkušenostech přihrávat, střílet, čekovat a provádět zbrusu nové finty, nebo pokročilejšího Skill Stick, známého z NHL 09. 3 na 3 NHL Arcade podle očekávání rovněž obsahuje online mód. Kromě standardních hodnocených zápasů, umožňuje 3 na 3 NHL Arcade zápas tří hráčů na jediné konzoli proti dalším třem na jiném systému kdekoli na světě.
3 na 3 NHL Arcade bude ke stažení v únoru na Xbox Live Arcade a PlayStation Network za 800 MS bodů nebo za cenu do 200,- Kč.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články