Oznámení Return to Mysterious Island, Chicken Little
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Return to Mysterious Island, Chicken Little

11. 5. 2004 17:40 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V této zprávě pro vás máme hned dvě nově oznámené hry.

První se jmenuje Return to Mysterious Island a je vyvíjena společností Kheops Studios. Řadit ji budeme do žánru point&click adventur, vydávat ji proto bude společnost Adventure Company. Return to Mysterious Island je založena na románu slavného spisovatele jménem Jules Verne. Její příběh bude následovat dobrodružství odvážné mladé ženy Miny, která se pouští do nebezpečné námořní cestu kolem světa. Její výlet však zkomplikuje děsivá bouře, s jejíž pomocí se Mina ocitá na pobřeží bojného a zřejmě neobydleného ostrova. Jak se osmělí zkoumat trochu své okolí, začne nacházet různé artefakty a další věci, jež zde zanechali lidé, kteří sem přišli před ní.
Mina začíná nový život a buduje si ze zbytků žulové skály domov. Jistá osoba nebo spíše stín, jí nabídne pomoc. Mina se domnívá, že jde o ducha kapitána Nema, jehož tělo je uvězněno kdesi v hlubinách v Nautilu. A tam se Mina musí vydat, za pomoci různých vodítek, která jí Nemo poskytuje, vyzvednout jeho tělo a dopřát mu řádný pohřeb, aby jeho duše mohla v klidu odejít z tohoto světa. Asi tušíte, že vám tato hra bude moci nabídnout spoustu různých puzzlí a hádanek. K tomu budete moci využívat rozličné technologie, které najdete na Nautilu, abyste se mohli sami vrátit do civilizovaného světa. Vydání je naplánováno na Vánoce 2004.

Druhé slibované oznámení pochází od společnosti Buena Vista Games a týká se dalšího projektu vytvořeného na motivy filmu z dílen Walt Disney Pictures - Chicken Little. Hru, která je připravována pro PS2, Xbox, GameCube, PC i handheldy, bude vydávat společnost Disney Interactive ve stejné době, v jaké bude mít premiéru i onen stejnojmenný nový film. To by mělo být v létě 2005. Chicken Little coby videohra má být akční adventurou a zavést vás do města zvaného Oakey Oaks, tedy místa, které hlavní hrdina - Chicken Little - považuje za svůj domov. Během hraní vystřídáte více postav. Kromě Chicken Little to budou i jeho přátelé Abby Mallard, Runt-of-the-Litter a Fish-out-of-Water. Spolu s nimi se pokusíte zneškodnit zlého Foxy Loxyho a zachránit město od invaze vetřelců. Hra má být plná akce, ale také humoru. Představena prý bude i v rámci E3.

zdroj: GameSpy

korg

Nejnovější články