Oznámení Once Upon A Time in Japan: Earth
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Once Upon A Time in Japan: Earth

16. 1. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Adventura vás zavede do japonské historie a umožní nahlédnout do vnitřních konfliktů země svázané tradicemi.

Kdysi dávno v Japonsku... Ne, od nás žádný příběh s tak prozaickým začátkem nečekejte. Pokud ale máte rádi Japonsko a jeho historii, pak vás možná bude zajímat nový projekt texaského vývojářského týmu Abborado Studios. Jedná se o trilogii s názvem Once Upon A Time in Japan, jejíž první díl pojmenovaný Earth má vyjít koncem tohoto roku. Žánrově se tyto hry budou řadit k point&click adventurám pojatým z perspektivy třetí osoby. Jak už bylo naznačeno, zavést vás mají do různých etap japonské historie a umožnit vám tak nahlédnout do vnitřních konfliktů této země svázané tradicemi a vedené válečnickou třídou. Cílovou platformou je PC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Once Upon A Time in Japan: Earth se odehrává v Japonsku 17. století a vypráví příběh samuraje Zenjira, který opustil během časů války svůj klan, aby našel klidné míso k žití v míru. O šestnáct let později ho však jisté tragické události vedou zpět do provincie Etchu, aby zde našel svou ženu, děti a další přeživší. Při tomto svém putování Zenjiro potkává spoustu různých lidí, včetně Hanbeie, hrůzostrašného ronina s tajemnou minulostí a Shiho, mladé chytré dcery slavného jevištního umělce Noha. Kromě toho zjišťuje, že ne vše je tak, jak by se zdálo, a že vojenská tažení, která se jevila být minulostí, opět začínají vyvěrat na povrch.

Základními rysy této hry mají být kvalitní ručně malované scény a detailní animace, tradiční ručně kreslené a animované postavy inspirované klasickými filmy od Disneye a Ghibli, originální hudební doprovod kombinující tradiční japonské instrumentály a aranžmá s moderními nahrávacími metodami a technikami, široké spektrum různých puzzlů, autentický dabing a v neposlední řadě také poutavý příběh s dobře propracovanými postavičkami.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články