Oznámení Mytheon od autorů Empire at War
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Mytheon od autorů Empire at War

4. 12. 2008 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Petroglyph zkouší smíchat akční hru, strategii a RPG do online projektu s mikrotransacemi.

Poslední dobou je to jedno oznámení onlinovky za druhou, v případě Mytheonu má za sebou ale silné vývojářské jméno: konkrétně Petroglyph, tedy z poslední doby třeba autory Universe at War: Earth Assault a Star Wars: Empire at War. I ti se nyní (podobně jako tomu bude třeba s Demigod) rozhodli zkusit smíchat akční hru, strategii a RPG do jednoho dílka, akorát v tomto případě vystavěného na mikrotransacích.

Hra bude zasazena do období starověkého Řecka, ujmete se v ní jedné ze tří postav a tu následně zaměříte k jednomu z tzv. silových kamenů, skrze něž budete svého hrdinu úzce specializovat a dále zdokonalovat. Volba kamenu s sebou ponese i další směřování: jeden vás naučí vykouzlit pomocníka, druhý léčit na potkání atd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sami autoři jsou nad svým dílem patřičně vzrušení, bliže je známo ale jen to, že v následných datadiscích se Petroglyph chtějí zaměřit na jiné mytologie než jen tu řeckou. A že samozřejmě nebude chybět tvoření part, souboje hráči proti hráči, rozsáhlé komunitní funkce a zkrátka vše obyčejné.

Čím bude Mytheon vybočovat, na to si zatím musíme počkat. Vzhledem k tomu, že Petroglyph dle svých vlastních slov "definuje nové žánry", má jistě kapsu plnou inovativních nápadů. Jak bylo nadneseno v úvodu, platit budete jen mikrotransakcemi, např. za dvojnásobně silné zkušenostní lahvičky, extra oblečení a další.

Hru vydají True Games na podzim příštího roku - více již brzy na oficiálním webu.
zdroj: Gamekult

levis

Nejnovější články