Oznámení Little Britain The Video Game
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Little Britain The Video Game

5. 12. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Blast! Entertainment Ltd/Mastertronic Group Ltd dnes oznámila, že se jí podařilo uzavřít velmi významnou smlouvu s Granada Ventures, licenčním agentem úspěšné komediální show s názvem Little Britain.

Jak asi tušíte, jde o to, že se na motivy zmíněného pořadu vyvíjí také hra - jmenuje se Little Britain The Video Game a určena je pro PC, PS2 a PSP. První dvě její verze mají vyjít v lednu 2007, ta pro PSP bude následovat později.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na tvorbě Little Britain The Video Game spolupracují tři studia - Revolution Studios, Gamerholix a Gamesauce. Půjde prakticky o soubor miniher, z nichž každá představuje jednotlivou skeč televizní show, přičemž aby hráč vyhrál, musí projít všemi až nakonec, kde se sečtou body. Celkem je jich osm. Samozřejmě v nich nebudou chybět ani jednotlivé postavičky - Lou a Andy, Vicky Pollard, Mr. Mann, Emily a Florence, Marjorie Dawes, Daffyd Thomas, Judy & Maggie a Letty - vymodelované ve 3D a namluvené hvězdami TV show, Mattem Lucasem a Davidem Walliamsem, kteří se podíleli rovněž na scénáři hry.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články