Oznámení Halo 3 ODST (Recon)
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Halo 3 ODST (Recon)

9. 10. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

S novým hrdinou prožijete události, jež předcházely příběhu trojky, při kradmějším postupu. + DEŠTIVÝ TRAILER V HD

t Zvětšit zdroj: tisková zpráva Bungie a Microsoft časně ráno středoevropského času na japonském veletrhu Tokyo Game Show dle očekávání oznámili novou Halo hru, tu, na níž lákali koncem září. Jmenuje se Halo 3 Recon a jedná se o samostatně spustitelné rozšíření Halo 3. Znalcům této akční sci-fi série napoví premisu deštivý renderovaný filmeček:

zdroj: Archiv


Halo 3 Recon TGS trailer - stažitelná verze (173 MB, HD)

Příběhově bude Recon zasazen před Halo 3, tzn. prequel, který vás nechá prožít události, jež poté vedly k epickému dějství trojky. V singleplayerové kampani, která má být "hodiny dlouhá" a opět projitelná ve čtyřech lidech v co-opu, se stanete svědky pádu Země z nové perspektivy. Už ale nebudete Master Chiefem, nýbrž novým hrdinou v Halo univerzu - konkrétně Orbital Drop Shock Trooperem, který přežil tragickou havárii. Tito vojáci USNC bývají jako první vysazováni do nehostinných situací a přetože nejsou tak pompézní a nadpřirozeně obdarovaní jako jejich kolegové Spartané, vynahrazují to svým divokým nasazením a pevnými nervy. Přestože má tedy Recon znovu navodit atmosféru Halo her, máte se s jinou postavou těšit na nové herní elementy a četnější využívání kradmého až mazaného postupu než kdykoli dříve.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
momentky z traileru

Vedle toho má přibýt zatím blíže nespecifikovaný počet map pro multiplayer, z nichž všechny budou opět podrobně nastavitelné ve Forge editoru, a chybět nemá ani rozšířená podpora komunitních funkcí z Halo 3 (nahrávání filmečků a jejich sdílení, porovnávání výsledků v kampani atd.).

Halo 3 Recon vyvíjený osamostatněnými Bungie pro Microsoft vyjde pro Xbox 360 až na podzim 2009.
zdroj: Kotaku, PR, VE

Nejnovější články