Oznámení Dewys Adventure (pracovní název)
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Dewys Adventure (pracovní název)

5. 2. 2007 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Speciálně pro konzoli Wii je určená nová hra, kterou dnes oznámila společnost Konami Digital Entertainment.

Její pracovní název je Dewy's Adventure, což jasně odkazuje na to, že jde dobrodružství, jejichž hlavním protagonistou je kapka rosy. Když se podíváte na screenshoty v naší galerii, možná vám neunikne ani jistá podobnost s jiným projektem pro Wii - Eledees (dříve Elebits). Design obou her má totiž na svědomí stejný tým.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Dewy's Adventure se hráči pokusí pomoci té malé kapičce vody zachránit její svět před temnými silami. Dosud vzkvétající a pod laskavým dohledem Starého Stromu prosperující místo zasvěcené čisté vodě a zeleným lesům v poslední době ovládnul zlý Don Hedron a proměnil ho v temnou stoku. Starý Strom, ač v područí Hedrona, ale ještě stačil sebrat poslední zbytky svých sil a doufaje, že svůj svět dokáží uvést do původního stavu, vytvořil malé kapičky, které obdařil zvláštními silami.

Kapičky budou umět měnit svou teplotu, takže se jejich bezprostřední okolí promění v led či páru, kdykoliv to bude třeba k vyřešení nějakého rébusu, v boji s četnými nepřáteli a dalšímu postupu ve hře. Ovládání je pochopitelně uzpůsobováno speciálnímu ovladači Wii Remote. Ten reaguje na pohyb hráče, na čemž budou závislé různé schopnosti hrdinů - např. třesením ovladače docílíte zemětřesení, jeho máváním způsobíte větrnou bouři, apod. Vedle příběhového módu se můžete těšit také na mód editační, v němž si budete moci vytvořit vlastní levely.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články