Ohlášení teleportovací akce Jumper
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení teleportovací akce Jumper

14. 11. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Schopnost přemisťovat se po celé planetě, Samuel L. Jackson v roli záporňáka a tajná válka dvou světů - ideální látka.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Chystaný sci-fi thriller Jumper režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti) se Samuelem L. Jacksonem (Pulp Fiction) se dočká herní adaptace od Brash Entertainment, nového vydavatele se specializací na hollywoodské licence. Jeho prvním titulem bude v prosinci Alvin and the Chipmunks, zároveň ale pracuje na hře dle hororového trháku Saw a v plánu má rovněž 300: Bitvu u Thermopyl.

Hrdinou hry však nebude mladík Davey (ve filmu Hayden Christensen z Hvězdných válek), který v sobě díky genetické anomálii nosí schopnost libovolně se teleportovat po celé planetě, nýbrž nejspíš jemu podobný chlapík jménem Griffin. Ten s objevením své přemisťovací dovednosti zjistí, že další podobní "skokani" (jumpers) na Zemi žijí celá století a rovněž věčně zápasí o přežití s nepřátelskou organizací tzv. paladinů. Jeden z nich Griffinovi záhy nato zabije rodinu a proto se hrdina rozhodne pomstít, což ho zavede na exotické lokace po celém světě.

Verzi pro X360 chystají australští RedTribe (Looney Tunes: Acme Arsenal), o PS2/Wii se postarají Collision Studios. Jumper vyjde 12. února, tzn. tři dny před světovou premiérou filmu. Trailer k němu naleznete na homepage.

zdroj: Shacknews, Variety, PR, fóra

levis

Nejnovější články