Ohlášení Medal of Honor Heroes 2
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení Medal of Honor Heroes 2

18. 7. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nová periferie Wii Zapper najde uplatnění za nepřátelskými liniemi i v módu s pouhým mačkáním spouště na předem vytyčené trase.

Na E3 přiblížená periferie Wii Zapper najde své uplatnění v čerstvě oznámené hře Medal of Honor Heroes 2, která se koncem roku objeví na platformě Wii. A také na handheldu PSP, kde byl ostatně k vidění první díl, nicméně v tomto kapesním případě si střílení s výše naznačeným kvérem přirozeně neužijete. EA slibují, že jejich další druhoválečné snažení nahlížené z first-person perspektivy vás postaví do role nového hrdiny jménem John Berg, člena OSS operujícího za nepřátelskými liniemi, čemuž budou tvořit kulisu červnové dny roku 1944 a Normandie. Vedle singleplayerové kampaně se počítá i pořádným multiplayerovým vyžitím, jelikož EA hovoří o online hrátkách určených až 32 lidem naráz (v obou verzích).

Vedle skutečnosti, že online bitev se údajně budete moci zúčastnit kdykoliv - jako že půjde okamžitě vstoupit i do rozehrané partie, tu je především zajímavé info pro potenciální Wii vlastníky MoH Heroes 2. To jde do značné míry ve šlépějích před časem představeného Family Play módu pro vybrané EA tituly. V rámci maximálního zpřístupnění zdejšího hraní úplným nováčkům se tak dočkáte možnosti (neboli alternativy) evokující do značné míry střílečky pro světelnou pistoli. Tzn., že hra vás bude sama vést po nalajnované trase a na vás zbude jenom střílení objevujících se nepřátel a plnění zadaných úkolů. Těžko v tuto chvíli odhadovat, jestli Wii Zapper bude součástí Wii herního balení, ale s klasickým wiimote by v odstřelování Němců nakonec neměl být žádný rozdíl.

zdroj: FiringSquad

mart

Nejnovější články