Odhalení Battlefield 2 pro PC
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Battlefield 2 pro PC

17. 4. 2004 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pro všechny ty, kteří byli zklamáni ze včerejšího oznámení Battlefield: Modern Combat pouze pro konzoli Playstation 2, tu máme příjemnou novinku.

Příští číslo amerického časopisu Computer Gaming World totiž má odhalit další díl této úspěšné série - pracovně nazvaný Battlefield 2 - který Electronic Arts připravují primárně pro platformu PC. Nebude se jednat o přímé pokračování Battlefield 1942 ani Battlefield: Vietnam, protože hra bude zasazena do moderní doby. Jako pěchota budete válčit se současnými zbraněmi americké armády (M-4 s infračerveným dalekohledem nebo kulomety M-60 s tlumičem) a těžkou bojovou technikou včetně vrtulníků, ozbrojených vozidel nebo tanků M-1.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na dějišti hry se jistě výrazně podepsalo, že vývojáři Digital Illusions zaměstnali tvůrce populární modifikace Desert Combat pro BF1942, kteří nyní profesionálně pracují právě na novém Battlefieldu. Jeho termín vydání zatím neznáme a můžeme pouze odhadovat příští rok, aby se vůbec daly stihnout provést nějaké zásadnější změny do konceptu a nešlo jen o takový datadisk jako BF: Vietnam. Více bychom se měli dozvědět na květnovém veletrhu E3.
zdroj: CGW

jd

Nejnovější články