Battlefield: Modern Combat pro Playstation 2
zdroj: tisková zpráva

Battlefield: Modern Combat pro Playstation 2

16. 4. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás již včera informovali v krátkých zprávách, Electronic Arts a švédští Digital Illusions ohlásili další přírůstek do své série multiplayerových akcí Battlefield.

Tentokrát - a zároveň i poprvé - se však bude jednat o hru určenou výhradně majitelům konzole Playstation 2. Název titulu zní Battlefield: Modern Combat a jak zřejmě odtušíte, tato hra vás zavede do válečných konfliktů současnosti. Na rozlehlých mapách se budete moci přidat k jedné ze tří bojujících stran, kterými jsou USA, Čína a Koalice států Blízkého východu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kromě 70ti moderních zbraní (např. laserově naváděné bomby) budete moci využít pochopitelně i různé dopravní prostředky, kterých bude na výběr asi 30 druhů (tanky, helikoptéry atd.). Do hry na jedné mapě se bude moci zapojit až 24 hráčů a podporována má být rovněž hlasová komunikace. Chybět nebude ani systém získávání různých vyznamenání a vyšších hodností. Pro hraní Battlefield: Modern Combat budete ale pochopitelně potřebovat speciální PS2 síťový adaptér a broadbandové připojení k internetu. Podle EA by měla tato hra vyjít na podzim letošního roku, zatím se můžete podívat alespoň na první screenshoty.

Battlefield: Modern Combat však nebude zdaleka jedinou multiplayerovou střílečkou, která se v budoucnu objeví na konzolích. Své PS2 verze se totiž dočká i populární America's Army. S licencí od americké armády na ní bude pracovat UbiSoft a výsledek by se měl objevit v létě 2005.

kate

Nejnovější články