Nový trailer a obrázky představují Deus Ex: The Fall
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer a obrázky představují Deus Ex: The Fall

7. 6. 2013 15:59 | Preview | autor: Adam Homola |

Nedávné představení Deus Ex: The Fall se nespokojilo s tradiční upoutávkou - tvůrci dokonce hru ukázali za chodu a chvilku ji i hráli. Teď nám těsně před E3 vydali i první plnohodnotný trailer a pár fajnových obrázků. A jak se budete moct na vlastní kůži přesvědčit už letos v létě, vypadá to moc pěkně. A stejně pěkně by se to snad mělo i hrát, když tvůrci už od prvních chvil bazírují na tom, že The Fall bude opravdu pravý Deus Ex, žádný pochroumaný levoboček.

Jak už to u mobilních her bývá často zvykem, i Deus Ex: The Fall nabídne mikrotransakce, nebo-li tzv. in-app purchases. Do hry tak budete moct nasypat trochu víc než těch úvodních šest dolarů. Vývojáři ale pro anglický Eurogamer jasně zdůraznili, že mikrotransakce v žádném případě nebudou k dohrání hry potřeba a naprosto všechno si budete moct odemknout normálním hraním. Když tedy nebudete chtít, nemusíte do hry po jejím zakoupení po celých šest hodin, které by vám měla vydržet, vrazit ani halíř navíc.

...

“Pokud si ale bude někdo chtít postup hrou urychlit, může si za to připlatit. Všechno, co je ve hře, lze koupit za kredity. Ty najdete jako loot a dostanete je za odměnu při splnění určitých úkolů. S in-app purchases si můžete za reálné peníze dokoupit další kredity a za ně si pak koupit další Praxis body, náboje nebo jiná vylepšení,” řekl v rozhovoru anglickému Eurogameru producent James Wright. Nezapomeňte se mrknout na pár nových obrázků, najdete je v galerii.

Nejnovější články