Nový patch přidal do War Thunder letadla, mapy a podporu DirectX 11
zdroj: tisková zpráva

Nový patch přidal do War Thunder letadla, mapy a podporu DirectX 11

20. 12. 2013 18:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Když se řekne A, musí se říct i B. A když se řekne World of Warplanes, nesmí se zapomenout ani na War Thunder. I hra od Gaijinu se totiž dočkala updatu, stejně jako konkurenční letadla od Wargamingu. Nadílka od Gaijinu je možná ještě o fous zajímavější, protože kromě klasického odstraňování bugů, úprav balancu a přidávání nového obsahu napravuje též vzhled hry - přidává do hry podporu pro DirectX 11. Pokud na to máte dostatečně výkonnou grafickou kartu, můžete si hru udělat o dost hezčí. A prý vám bude možná šlapat i o fous líp.

Většinu hráčů bude ale spíš zaujme obsah, tak pojďme na něj. Patch 1.37 do hry přidal přes 20 nových letadel, takže bude skutečně z čeho vybírat. Za Německo to jsou: Bf.109F-1, Bf.109F-2, Fw.190A-8, Fw.190D-9 a Hs.129B-3. Za Sovětský svaz Yak-9U, Yak-9UT, MiG-3-15(B) K, I-185 (М-82), Lа-9 a Fw.190D-9 (premium). Za USA přibyly jen dva kousky a to P-400 a F9F-2, stejně jako za Anglii: Tempest Mk.V (Vickers P) a Tempest Mk.II. Japonsko už dostalo trochu větší nadílku: A6M3 mod22 Ko, A6M5 otsu, Ki-84 hei, Ki-84 otsu, Ki-84 ko, B7A2 a A7He1 (premium).

Abyste se měli s novými stroji kde prohánět, připravili pro vás tvůrci osm nových map, které s DirectX 11 opravdu září - například pouštní prostředí nebo kaňony vypadají fakt pěkně. Určitých úprav se ale dočkala taky řada již existujících map. Příjemnou změnou také je, že custom battles se nyní hostují na serverech vývojářů, nikoliv na vašich počítačích. Ve výsledku byste tak měli mít míň lagů a vůbec stabilnější a spolehlivější multiplayerové souboje.

zdroj: Archiv

“Update 1.37 přichází krátce před začátkem druhé vlny uzavřené bety pro datadisk Ground Forces. Hráči, kteří si už zakoupili Collector’s Advanced Packs, získají přístup do uzavřené bety okamžitě. Jakmile začne otevřená beta, nebudou už nikdy dostupné vzácné sběratelské balíčky, ani jejich obsah. Hráči si mohou zakoupit exkluzivní Collector’s Advanced Packs na homepage,” píše se v tiskové zprávě.

Přepracován byl také systém postupu - nyní si můžete ukázat prstem na vysněné letadlo a za ním se postupně pídit. Abyste se k němu dostali, budete se muset nejdřív dostat přes několik předchozích modelů a splnit určité, údajně jednoduché, podmínky. Samotné letadlo pak budete muset mít vyzkoumané a zakoupené, neodemkne se vám jen tak z ničeho nic samo. Kompletní seznam všech změn, úprav a novot najdete na oficiálních stránkách hry. Napoví také trailer a pár nových obrázků v galerii.

Nejnovější články