Novinky a vylepšení v Batman: Arkham City
zdroj: Rocksteady

Novinky a vylepšení v Batman: Arkham City

29. 9. 2010 12:12 | Preview | autor: levis |

Po nedávném preview nových vlastností Batman: Arkham City je tu ještě pár dalších střípků s doplňujícími informacemi:

Batman: Arkham City zdroj: tisková zpráva

- Od samého začátku hry bude Batman vybaven všemi udělátky z prvního dílu, z nových technologií byl zatím potvrzen jen stroj na analýzu rádiového vysílání, kouřové broky a ultrasonický vysílač na přivolávání netopýrů.

- Z letu se Batman snadněji snese přímo na zem a dopadne s větší sílou, což např. srazí celou skupinu nepřátel k zemi, při létání tu jinak bude možnost chytat nepřátele jako do lasa nebo používat kotvu k tomu, aby Batman šplhal do výšek.

- Samotné město Arkham City bude zhruba čtyřikrát větší než původní Arkham Asylum a má být oploceno dráty, po nichž Batman snadno vyleze. Jednotlivá světla lze vyznačit v detektivním módu, takže asi půjdou nějakým způsobem vypnout (např. hackováním).

- Abyste se tentokrát dostali k Riddlerovým lidem, budete je muset nejprve přeprat a později vyslechnout, k čemuž má sloužit nová série tzv. investigativních pohybů (pamatujete, jak nekompromisně Batman vyslýchal Jokera v posledním filmovém Temném rytíři?).

- Detektivní mód prý nabídne jakousi "nafouknutou" verzi reality, jinak bude hrát opět klíčovou roli při řešení několika kriminálních případů, jichž tu má být více než v původní hře.

Batman: Arkham City vyjde v posledním čtvrtletí roku 2011 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Nejnovější články