Myslíte, že máte XCOM 2 v malíčku? Výzvy z datadisku War of the Chosen vás vyvedou z omylu
zdroj: tisková zpráva

Myslíte, že máte XCOM 2 v malíčku? Výzvy z datadisku War of the Chosen vás vyvedou z omylu

25. 8. 2017 15:43 | Preview | autor: Adam Homola |

Datadisk War of the Chosen pro výbornou (recenze) taktickou tahovku XCOM 2 vypadá s každým dalším updatem větší a aktuální představení Challenge Mode to jen podtrhuje. Představte si něco jako Elusive Target v Hitmanovi, jen adaptované na celé mise z XCOMu.

Nejen že na každou takovou výzvu budete mít omezené množství času, ona i samotná výzva bude dostupná jen po určitou dobu. Pokud ji prošvihnete, máte smůlu. Nadobro zmizí a její místo  zaujme jiná.

Na splnění máte taky jen jednu jedinou šanci, takže na nějaké neustálé restartování a ladění postupu si můžete nechat zajít chuť. Ještě před samotnou akci vám dá ale hra alespoň trochu nakouknout pod pokličku a ukáže, jakou jednotku budete ovládat vy, jaká půjde proti vám a které schopnosti máte tentokrát k dispozici.

zdroj: tisková zpráva

S unikátními týmy jednotek se budete pohybovat v nových, v kampani neviděných scénářích. Vaším cílem bude vždycky něco trochu jiného, ale všechno to bude prostupovat snaha získat co nejvíce bodů. Na ty se pak můžete dívat na online žebříčcích, kde můžete své skóre porovnávat jak s kamarády, tak i hráči z celého světa.

Na splnění jednotlivých výzev máte omezený čas a hodnoceni jste za několik různých věcí. Vždycky bude platit že čím rychleji misi splníte, tím více bodů dostanete. Rychlost by ale neměla být na úkor kvality, protože velké množství bodů vám hra udělí za přeživší vojáky, za plnění úkolů, zabíjení nepřátel apod.

Nové výzvy pak budou tvůrci do hry přidávat na pravidelné bázi, tudíž by se mód snad neměl nijak rychle vyčerpat či snad ohrát. A jako doplněk a rozptýlení od hlavní kampaně či standardního multplayeru by mohl posloužit velice dobře. XCOM 2: War of the Chosen vyjde už za pár dnů, konkrétně 29. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články