Motorkový výlet v Red Faction Guerrilla
zdroj: tisková zpráva

Motorkový výlet v Red Faction Guerrilla

16. 7. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Naskoč si dozadu, zakřící Jorge, a než se vozidlo dá pohybu, už v ruce držíte granátomet..

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Posledně jsme se zabývali ucelenými misemi a většími úkoly z third-person sci-fi akce Red Faction: Guerrilla, vzhledem k jejímu otevřenému hernímu světu by však byla škoda se nezmínit také o nepovinných drobných úkolech a radostech, jakým jsme přivykli třeba z ne zcela nepodobného GTA IV.

V novém buildu určeném pro E3 hrdina na začátku hry obdrží telefonát od kamaráda Jorgeho, trochu výstředního rebela, který se nikam nehne bez své motorky. Tentokrát dostal další nápad, jak trochu pozlobit utlačovatele z EDF: naskoč si dozadu, zakřičí a než se motorka rozjede, už v ruce držíte granátomet, vedle kterého je navíc stroj vybavený pevně instalovanou střílnou. Cíl je jednoduchý, totiž způsobit budovám EDF škodu celkem za dvanáct milionů kreditů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Díky plně zničitelnému prostředí, o němž se netřeba znovu rozepisovat, je taková jízda víc než jen nalajnovaným střílením nepřátel, byť po vás pravda nevyžaduje žádných extra schopností. Projíždí-li Jorge kolem vysoké budovy, stačí zamířit na její základy a včas vystřelit, načež se celé stavení začne třást a většinou dříve nebo později spade na zem, to vše za doprovodného ječení a padání nepřátel z vrchních pater.

Jiným druhem zábavy bude úkol zvaný Demolitions Master, kdy budete mít v ruce pořádné kladivo a vaším cílem bude zničit v daném časovém limitu co nejvíc z kasáren EDF. Když pomineme, že ani futuristickým kladivem by v realistické hře jediný človíček celou budovu nejspíš nesundal, jde o veskrze zábavnou záležitost, v níž vás během tří minut otravuje stále větší počet nepřátel a vedle toho se celé stavení s rostoucí intenzitou hroutí, až svůj pád završí propadnutou střechou a definitivním kolapsem nosných pilířů.

zdroj: Archiv


Red Faction Guerrilla E3 2008 video s komentářem vývojářů - stažitelná verze (25 MB, high-res)

Red Faction: Guerilla vyjde příští rok pro PC, Xbox360 a PS3 - více v preview a posledním zpravodajství:

Revoluce z náklaďáku v Red Faction Guerrilla  [9.7.2008 12:12 - levis]
První záběry z Red Faction Guerrilla  [24.6.2008 16:16 - levis]
Propracovaná fyzika Red Faction Guerrilla  [20.4.2008 16:16 - levis]
V kabině kráčejícího robota z Red Faction Guerrilla  [7.4.2008 10:10 - levis]
Red Faction Guerrilla z pohledu třetí osoby  [21.2.2008 12:12 - levis&jd]
zdroj: Gamespot

Nejnovější články